GARANTİ BBVA Ray Blue Quartet

GARANTİ BBVA Ray Blue Quartet

Tarihler: 03 Kasım 2022 Perşembe ~ 04 Kasım 2022 Cuma 21:30 - 23:50

Yer: Nardis Jazz Club

Ücret: Giriş: 150 TL

Nereden Alınır: https://nardisjazz.com/

Adres: Kuledibi Sok. No:14 Galata Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 63 27

Web: http://www.nardisjazz.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 3, 2022 ~ Kas 4, 2022

Ray Blue müziğinde straight ahead caz ile Afrika ritimlerini bir arada harmanlamasıyla tanınan bir saksofoncu. Besteci kimliği ile de ön plana çıkan Ray Blue, uluslararası çapta bir müzisyen ve eğitmen. Şu an hala New York’ta yaşamaya devam ediyor.

Bugüne kadar beraber sahne aldığı ve çaldığı müzisyenler arasında John Gilmore, Dr. Art Davis, Benny Powell, Kirk Lightsey, Bernard Purdie, Patience Higgins, Reuben Wilson, Danny Mixon, Wycliff Gordon, Bruce Cox, George Grey, Doug Sides, Wayne Dockery, Clifford Adams, Steve Turre, Belden Bullock, Ted Curson, Joe Lee Wilson, John Betsch, Calvin Hill, Michael Cochrane, The Sun Ra Arkestra, Cotton Club All Stars, Harlem Blues and Jazz Band ve niceleri bulunuyor.

Kariyeri boyunca aldığı ödüllerden bazıları ise 2015 yılında IOWA Juneteenth Observance tarafından Jazz Legacy Award, 2014 yılında City of Peekskill tarafından Mayor’s Award, 2013 yılında Blues Hall of Fame’ye katılması, 2012 yılında Tri M Music Honor Society’ye katılması, 2010 yılında Wm. Penn University tarafından Distinguished Career Award yer alıyor. 2006 yılında ise Wm. Penn University mezun olan öğrencilere verilecek olan Annual Ray Blue Award’ı baişattı. Cross-Cultural Connection isminde caz kültürü ile ilgili işler, caz eğitimi ve konserler organize eden şirketini kurdu. Ray Blue GB saksofonları ve Vandoren ağızlık ve kamışlarını kullanmaktadır.

Ray Blue (ts),
Kaan Bıyıkoğlu (p),
Kağan Yıldız (b),
Ferit Odman (d).

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT