Garou - 20 Years

Garou - 20 Years

Tarihler: 02 Kasım 2018 Cuma ~ 02 Kasım 2018 Cuma 02 Kasım 2018 21:00

Yer: Volkswagen Arena

Ücret: Sahne Önü VIP - 425.00 TL Saha İçi VIP - 300.00 TL Premium Tribün - 240.00 TL Tribün - 180.00 TL Tribün (Kısıtlı Görüş) - 120.00 TL Teleskopik Tribün - 240.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: UNIQ İstanbul - Huzur Mah. Maslak Ayazağa Cad. Ayazağa Cendere Yolu No: 4 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 334 01 00

Web: http://www.vwarena.com

E Posta: info@vwarena.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 2, 2018 ~ Kas 2, 2018
Romantizmin sesi 'Garou' kariyerinin 20.yılında İlk kez istanbul'da!

Ülkemizde de çok geniş bir hayran kitlesine sahip; romantik, karizmatik, tutku dolu ve büyüleyici Kanadalı şarkıcı ve oyuncu Garou, kariyerinin 20. yılını kutladığı turnesi "Garou - 20 years" kapsamında ilk kez İstanbul'da! 2 Kasım’da yılın en görkemli konserlerinden birini vermek için Piu Entertainment organizasyonuyla ülkemize gelecek olan sanatçı, Volkswagen Arena'da en sevilen şarkılarını seslendirecek. Konserin kısa sürede tükenmesi beklenen biletleri 27 Nisan tarihinden itibaren satışta olacak.  

'Belle', 'Gitan', 'Sous le vent' ve 'Seul' gibi milyonların kalbini çalan şarkıların sesi Garou, kariyeri boyunca yayınladığı tüm hit şarkıları bu dev konserde seslendirecek. Garou hayranları, "Garou - 20 years" turnesinde birçok sürpriz performansı da izleme şansını yakalayacak.

Notre Dame de Paris müzikalinin yazarı, ünlü şair ve yapımcı Luc Plamondon'un, Montreal'de bir barda elinde gitarıyla şarkı söyleyen Garou'ya rastlaması sanatçının bir anda bütün kariyerini değiştirdi. Kendisini kitlelerle buluşturacak Quasimodo rolünü alan sanatçı, muhteşem performansı ve meşhur 'Belle' yorumu ile dünya çapında üne kavuştu. Celine Dion ve Rene Angelil ikilisinin de Garou'nun yeteneğine hayran olan isimler arasına katılması uzun sürmedi. Garou, Celine Dion ile beraber seslendirdiği  'Sous le vent' şarkısını da içeren ilk albümü Seul'ü 2000 yılında yayınladı. Albüm çıktıktan sonra bir tarih yazıldı ve Fransa'da sadece 11 haftada 2.5 milyon satışa ulaşarak rekor kırdı. Garou, Seul ve Gitan gibi hit şarkıların da yer aldığı bu albümle Fransa'nın ve pop müzik sahnesinin gündemine oturdu.

Sonraki albüm, 'Rhythm and Blues' albümü çıktıktan sadece 1 hafta sonra Altın Plak ödülü aldı. Besteci kimliğinin yanında müzisyen kimliğiyle de başarı kazanan Garou,  World Music Awards ve Le Félix - Révélation au Québec’in de aralarında yer aldığı onlarca ödülün sahibi oldu. 90’ların ortasından bugüne, kariyerinde tam 20 yılı geride bırakan, Fransa, Belçika, İsviçre, Kanada, ABD, İngiltere, Tahiti, Lübnan, Romanya, Polonya, Rusya, Belarus, Azerbaycan, Ukrayna ve daha onlarca ülkede, dünyanın dört bir yanında efsaneye dönüşmüş konserler veren Garou'nun muhteşem performansına tanık olma sırası şimdi Türkiye’de! Garou, tüm çekiciliği, karizması ve romantizmiyle şarkılarını 2 Kasım’da Volkswagen Arena’da sizler için söyleyecek!

- Loca biletleri için lütfen 0212 219 83 19 numaralı telefonu arayınız- Bilet almak isteyen engelli seyircilerin, info@vwarena.com adresinden mekana ulaşıp rezervasyon oluşturması gerekmektedir.- Kapı Açılış Saati : 20:00 , Konser Başlangıç : 21:00- 6 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır. 6 yaş ve üzeri bilete tabidir.- Etkinlik mekanına kamera ve fotoğraf makinası sokmak yasaktır.- Organizatör firma programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Etkinlik mekanına yiyecek ve içecek sokmak yasaktır.- Konser süresince kayıt yapmak kesinlikle yasaktır. Seyirci, sanatçı yönetimi uygun gördüğü takdirde görsel-işitsel kayıt cihazlarına el konabileceğini kabul eder.- Konser süresince biletinizi ve bilekliğinizi saklayınız.- Konser alanı içinde sadece yetkili satış noktalarında satılacak olan merchandise ürünlerini almanızı öneririz.- Konser alanına yanıcı, patlayıcı (deodorant, sprey, parfüm vb. gibi), parlayıcı, kesici ve delici olarak kullanılabilecek her türlü alet ve lazer imleci ile girmek yasaktır.- Konser biletleri sadece organizasyon sahibi tarafından belirlenen resmi satış noktalarından alınmalıdır. Organizasyon sahibi resmi satış noktalarından alınmayan biletlerin sahiplerini konser alanından çıkarma hakkına sahiptir.- Konsere katılan kişilerin fotoğraf ve video çekimlerinin tanıtım materyallerinde kullanım hakkı konser organizasyonuna ait olup katılımcı, konsere katılarak bu hakkın kullanılmasını kabul etmektedir.- Konser biletleri devredilemez ve iade edilemez. Kayıp biletler için yenisi basılmayacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT