Gazapizm Senfoni İzmir 2022

Gazapizm Senfoni İzmir 2022

Tarihler: 22 Ekim 2022 Cumartesi ~ 22 Ekim 2022 Cumartesi 22 Ekim 2022 18:00

Yer: İzmir Arena

Ücret: Sahne Önü VIP Ayakta 530.00 ₺ - Saha İçi Ayakta 159.00 ₺

Nereden Alınır: www.mobilet.com internet sitesinden ulaşabilirsiniz.

Adres: 1649 Sok. No:107 Turan Bayraklı İzmir

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 22, 2022 ~ Eki 22, 2022
# **+1 Sunar: GAZAPİZM SENFONİ İZMİR 2022** # **22 EKİM’DE İZMİR ARENA’DA** **GAZAPİZM SENFONİ İZMİR 2022 İLK KEZ İZMİR’DE** Gazapizm, +1 Sunar: Gazapizm Senfoni İzmir 2022 projesiyle 22 Ekim Cumartesi akşamı ilk kez İzmir Arena’da seyirciyle buluşacak. Gazapizm’in, Orhan Şallıel yönetimindeki 100 kişilik Senfoni orkestrası ve koro ile gerçekleştireceği Senfoni İzmir 2022 projesi, Senfoni İstanbul 2022 adıyla Ağustos ayında İstanbul’da ilk kez seyirci ile buluşmuş ve biletleri günler öncesinden tükenmişti. **İZMİR İSTEDİ, BEKLENEN KONSER TARİHİ AÇIKLANDI** Gazapizm hayranlarının yanı sıra klasik müzik ve farklı müzik tarzlarından dinleyicileri de bir arada toplamayı başaran bu başarılı proje, 22 Ekim’de müzikseverlerden gelen yoğun istek üzerine İstanbul’un ardından ilk kez İzmir seyircisiyle buluşacak. Dev bir orkestra ve dev bir koronun Gazapizm'in popüler şarkılarına eşlik edeceği müzik şöleni, 22 Ekim’de İzmir Arena’da tüm dinleyicilere unutulmaz bir deneyim yaşatacak. **İş Bankası kredi kartlarına %50 indirim ayrıcalığı ile konserin biletleri satışta.** 159.00 TL Saha İçi Ayakta (İş Bankası Kartları %50 İndirimli - 79.50 TL) 530.00 TL Sahne Önü VIP Ayakta (İş Bankası Kartları %50 İndirimli - 265.00 TL) **KURALLAR:** **ETKİNLİK SIRASINDA ETKİNLİĞİN, ETKİNLİK ALANININ VE SEYİRCİLERİN KAMERA İLE GÖRÜNTÜ VE SES KAYDI ALINACAKTIR. ALINAN GÖRÜNTÜ VE SES KAYITLARININ ORGANİZASYON ŞİRKETİ TARAFINDAN DİLEDİĞİ MECRADA YAYINLAMA VE TİCARİ AMAÇLA KULLANMA HAKKI VARDIR.** - Kapı Açılış saati: 18:00. - 6 yaş altı etkinliğe alınmamaktadır. 6 yaş ve üstü bilete tabidir. - Konser alanına dışardan yiyecek ve içecek alınmayacaktır. - Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır. - Organizasyon firması, diğer misafirleri rahatsız eden/edecek nitelikte, uygun görmediği kişileri etkinlik için bilet bedelini iade etmek koşuluyla, etkinlik mekanına kişiyi almama hakkına sahiptir. - Etkinlik mekanına kamera, fotoğraf makinası, ses cihazı vb. alınmayacaktır. - Satın alınan biletlerde iptal, iade ve değişiklik yapılmamaktadır. - Etkinliğe evcil hayvan getirilmesi yasaktır. - İş Bankası Kartlarına yapılan %50 indirim sadece internet sitesinden yapılan bilet alımlarında geçerlidir.

Tüm Bilet Fiyatları:

Sahne Önü VIP Ayakta 530.00 ₺

Saha İçi Ayakta 159.00 ₺

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT