Giom (London, UK) - The Craftsmen @Topless

Tarihler: 20 Nisan 2013 Cumartesi ~ 20 Nisan 2013 Cumartesi 23:30

Yer: Topless

Ücret: Loca(Max.8 Kişi) - 770.00 TL Stand(Max.6 Kişi) - 440.00 TL Ayakta - 28.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, mekan gişe

Adres: İstiklal Caddesi No:12/6 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 249 05 05 - 0212 249 05 15

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 20, 2013 ~ Nis 20, 2013

Geçtiğimiz yaz sezonunda dev terası ile damgasını vuran Topless Teras, kapalı alanınında yaz-kış hizmet verecek olan iddalı ses ve dekoru ile yeni dans kulübünü açtı ve ilk hamlesini Giom ( London, UK) ile yapıyor. Kendisine The Craftsmen'nin eşlik edeceği bu geceyi kaçırmayın.

The Craftsmen (Pascha * Cielo )

http://www.beatport.com/artist/the-craftsmen/11806
http://www.myspace.com/muradl
http://soundcloud.com/the-craftsmen
http://twitter.com/THECRAFTSMENorg

Born in Seattle, Washington, raised in Istanbul, Turkey; Murad L began his musical journey DJ-ing in Tampa Florida’s thriving underground house scene. His DJ sets range from Deep, Tech, Disco, Jazz and Funk; and over the years he has performed for the House community across mainland Europe and the US. After moving back to Miami, Murad became one of the most versatile producers in the scene; claiming respect from DJs all over the country and rest of the world. He has had productions with Cem sessions for labels such as, Casa Del Soul, Greenhouse, Odds & Ends, Guess and compilation albums for clubs such as Cielo NY , La Playa Ibiza and annual Pacha complations under the guise of “The Craftsmen“. 

Giom (UK)

http://www.giom.co.uk/
http://www.facebook.com/giomsoundz

Fransa çıkışlı Giom, 2006’da Dj Heather tarafından keşfedilmesinin ardından, kısa sürede house müzik camiasının dj, prodüktör ve remiks'çileri içinde en aranılan isimler arasındaki yerini aldı.

Müziği kısa sürede en çok indirilenler listesinde üst sıraya yerleşti. 2010 yılında Londra’ya yerleşen Giom, Lost My Dog ile güçlerini birleştirerek Ep, remiks çalışmalarının yanı sıra, pek çok uzun solukluklu projeye imzasını attı, LMD etkinliklerinde headline isim olarak yer aldı.

Amenti Müzik, Aroma ve Colour Recordings ile çalışan Giom, Fred Everything, Jay-j, LawnChair General gibi isimlerle farklı çalışmalar yaptı. 2011’de ilk miks albümü “Clips &Space”i çıkardı. Bu albüm, Giom’un IDJ Magazine tarafından “yükselen yıldız” olarak lanse edilmesini sağladı. Giom’un enerji dolu setleri onu Avustralya’dan Amerika’ya, İngiltere’den Avrupa’ya hafta sonlarının en çok aranılan DJ’leri arasına aldı.

Rez: 0 212 249 05 05   / 0 212 249 05 15

Loca ve stand için lütfen rezervasyon yaptırınız:Loca ( max 8): Standart 2 şişe içki.Stand (max 6) : Standart 1 şişe içki.Ayakta:  İçki dahil değildir.
İşletme uygun görmediği kişileri etkinlik alanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT