Gökhan Birben

Tarihler: 21 Mart 2018 Çarşamba ~ 21 Mart 2018 Çarşamba 21 Mart 2018 22:00

Yer: KadıköySahne

Ücret: - 39.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Osmanağa Mah. Kırtasiyeci Sok. No:25 E Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 550 04 92

Web: http://www.kadikoysahne.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 21, 2018 ~ Mar 21, 2018
Karadeniz müziği denince tulumun ve kemençenin tınısına en uyumlu ses olarak gösterilen Gökhan Birben, 21 Mart'ta KadıköySahne’de sevenleri ile buluşuyor.

"Yaklaşık 20 yıl önce Aranjörü  Kemal Sahir Gürel ve müzisyen arkadaşı  Kazım Koyuncu ile bir araya gelerek  stüdyoda yapmış oldukları deneme (demo) kaydın ardından müzik camiasına ilk adımı atmış oldu.

İlk albüm çalışması “Hey Gidi Karadeniz” i 2003 yılında piyasaya çıkaran Gökhan Birben, albüm hazırlıkları esnasında Kazım Koyuncu'ya “Gülbeyaz” televizyon dizisinin müziklerini yapması teklifinde bulunulduğunda; Albümde okuduğu ve henüz piyasaya çıkmamış olan “Hey Gidi Karadeniz” şarkısını Gökhan Birben'in seslendirmesi ve dizinin yayınlanmasıyla da bu şarkının büyük ilgi görmesi, hatırı sayılır bir dinleyici kitlesine ulaşmasını sağladı.

Gökhan Birben özellikle Karadeniz’in doğusunda ve yüksek kesimlerde yaşayan Hemşinlilere ait nefesli müzik aleti olan TULUM ‘un sesine en yatkın ses olarak bilinmesi ile, tulum sesli olarak da ifade edilmektedir. Şu ana kadar müzik market raflarında 5 albüm çalışması bulunan Gökhan Birben 6. Albüm çalışması için derleme çalışmaları yapmaktadır. Sırası ile Hey Gidi Karadeniz, Asa Sevdam, Bir Türkü Ömrüme, Bulutların Gözyaşı ve yaklaşık on ay önce piyasaya çıkan yeni albümü ‘’ Yağmurların Ardındaki Ezgiler’’ hem Karadeniz hem de müziğin evrensel tınıları ile yoğrulmuş farklı kültürler tarafından ciddi beğeni toplamıştır. Aranjörü Kemal Sahir Gürel’inde nefesli müzik enstrümanları ile eşlik edeceği konserde modern müzik aletlerinin yanı sıra yerel ve etnik müzik aletleri de kullanılacak.Horon ile coşmak Sevda türküleri ile hasretleri yeniden yaşamak istiyorsak 21 Mart akşamı KadıköySahne’ye bekliyoruz."

- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.- 18 Yaş Sınırı Vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT