Görkem Baharoğlu Kuartet

Görkem Baharoğlu Kuartet

Tarihler: 01 Kasım 2017 Çarşamba ~ 01 Kasım 2017 Çarşamba 22:00

Yer: Taşra Kabare Sahne

Ücret: Tam 20.00 TL Öğrenci 20.00 TL

Nereden Alınır: http://www.tasrakabare.com ve Mekan Gişe

Adres: Neşet Ömer Sokağı No: 7 Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 321 21 61

Web: http://www.tasrakabare.com/

E Posta: info@tasrakabare.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 1, 2017 ~ Kas 1, 2017

2004 yılında İTÜ Devlet Konservatuarı Temel Bilimler Bölümünü kazandı. 1 yıl sonra gençlik yıllarında ilham aldığı Batı Müziğine kendini daha yakın hissettiği için İstanbul Bilgi Üniversitesi Müzik bölümünü kazanarak, geçiş yaptı.

Lisans döneminde ağırlıklı olarak Ses Teknolojileri üzerine yoğunlaştı. Bu süreçte Mine Erkaya ve Mike Nielsen gibi değerli hocalarla çalışma fırsatı buldu. 2011 yılında Bilgi Üniversitesinden mezun oldu ve kendi kayıt stüdyosunu kurdu. Aranje / Mix / Mastering ve prodüksiyon işlerine başladı.

2013 yılında yorumcu kimliğinin yanı sıra, Müziği bir Tasarım / Yaratım olarak gördüğü için bu yönünü geliştirmek üzere tam burslu olarak kazandığı, Bahçeşehir Üniversitesi Ses Teknolojileri Yüksek Lisans Bölümüne başladı.

Barış Bozkurt ile birtakım segmentasyon / kodlama projelerinde çalıştı. Barkın Ergin ve Yahya Burak Tamer ‘den Mix ve Mastering dersleri alarak bu alanlardaki deneyimlerini geliştirme fırsatı buldu. 2015 yılında tez çalışmalarını tamamladı.

Akademik kariyerinin yanında; 2001 yılından bu yana yurt içi ve yurt dışı olmak üzere çeşitli gruplarda farklı tarzlarda gitarist, vokalist ve bas gitarist olarak yer alan Görkem Baharoğlu, yıllardır biriktirdiği beste çalışmalarını biraraya getirdiği ilk Albüm projesini tamamladı. "Rüyadan Gerçeğe" adını taşıyan bu albüm, 2017 Ocak ayının ilk haftası Arpej Müzik tarafından yayınlanıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT