GUESS J Balvin Konseri

GUESS J Balvin Konseri

Tarihler: 26 Temmuz 2019 Cuma ~ 26 Temmuz 2019 Cuma 26 Temmuz 2019 15:00

Yer: KüçükÇiftlik Park

Ücret: *Localar Detaylı Bilgi İçin: 0532 747 62 38 / 0532 100 08 38 VIP - 728.00 TL Sahne Önü - 392.00 TL Standart - 196.00 TL Çim Alan - 99.00 TL (Sınırlı Sayıda)

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Kadırgalar Cad. No:4 Maçka Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 231 30 45

Faks: 0212 231 19 74

Web: http://www.kucukciftlikpark.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 26, 2019 ~ Tem 26, 2019
Latin müziğin son yıllarda en büyük çıkış yapan ismi olarak gösterilen, 3 grammy ödüllü J Balvin Türkiye’deki hayranlarıyla ilk kez 26 Temmuz'da İstanbul KüçükÇiftlik Park’ta buluşuyor.

Kolombiyalı yıldıza başta Edis olmak üzere bir çok ünlü isim line-up’ında Türk hayranlarıyla buluşacak.

Jose Alvaro Osoria Balvin - bilinen adıyla J Balvin, Bilboard tarafından son dönemin en iyi çıkış yapan Latin müzik sanatçısı olarak gösteriliyor. Kolombiya tarzını, hip-hop ritimlerini daha önce denenmemiş özgünlükte harmanlayan  sanatçı aynı zamanda Porto Riko’nun Reggeaton yıldızlarının ilk akımından olmasıyla da ilgi görmektedir. 

Dev Line-UpJ Balvin’in Küçükçiftlik Park’ta vereceği konserin line-up’ında birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Türk popüler müziğinin son dönemki en büyük yıldızlarından Edis’in yanı sıra Anıl Piyancı, Khonktar, DJ Funky C, Abdullah İnal, Aybike Albere, Berkcan Demir & Çağla; J Balvin şovundan önce performanslarıyla ortamı ısıtacak.

Urban müzik tarzı ikinci nesil Reggaeton devrimini Latin müzik dünyasında ön plana taşıyan J Balvin, LA FAMILA (Çıkış Albümü), 2016’nın en iyi Latin albümü ENERGIA, Mi Gente ve Machika gibi 11 adet single çıkışlarıyla Latin şarkılar arasında 1.sırada yer aldı. 50 milyondan fazla sosyal medya takipçisi ve 10 milyardan fazla YouTube görüntülenmesine sahiptir.

Latin müziğinin en çok rağbet gören sanatçılarından biri olmasının yanı sıra; Beyonce, Justin bieber, Cardi B, Liam Payne, Nicky Jam, Pharrell Williams, Ariana Grande, Major Lazer, Poo Bear, Juanes, Daddy Yankee, Camilla Cabelo gibi starlarla ortak eserlere imza attı.
J Balvin, Guinness Rekorlar Kitabı tarafından, en uzun süre gündemde kalan solo performans Latin Single’ı  ödülünü elde etmiş; arka arkaya Latin Grammy Ödülleri, birden fazla Billboard Latin Ödülleri ve Premio Lo Nuestro tarafından iki sene üst üste yılın sanatçısı ödülüne layık görülmüştür.

J Balvin’in yakınlarda piyasaya çıkan yeni albümü VIBRAS Time tarafından takdir edildi. Kolombiya’lı star YouTube ve Spotify’ın global sıralamalarında #1 numaraya yükselirken, Rolling Stone, Billboard gibi mecralarda 2018 in en iyi albümleri arasında yer aldı.GUESS pop-up mağazası J Balvin’in tasarladığı “Vibras Koleksiyonu” ile etkinlik alanında! Konser günü J Balvin’le tanışarak fotoğraf çekilme şansı yakalamak için mutlaka uğra!

- Kapı Açılış: 15:00.
- J Balvin Sahne Saati :22:00

*Localar Detaylı Bilgi İçin: 0532 747 62 38 / 0532 100 08 38

- Avantajlı biletler sınırlı sayıdadır. Avantajlı biletlerin tükenmesinin ardından fiyatlar değişecektir. Organizatör, bilet fiyatlarında her türlü değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Her yaştan katılımcı bilete tabidir.- Biletler devredilemez. İade edilemez.- Kaybolan biletlerde Biletix ve organizatörün sorumluluğu bulunmamaktadır. Kayıp bilet için yenisi basılmayacaktır. - Etkinlik alanına dışarıdan yiyecek ve içecek getirmek kesinlikle yasaktır.- Etkinlik mekanına profesyonel kamera, fotoğraf makinesi, ses kayıt cihazı v.b. sokmak yasaktır.- Organizasyon şirketi, uygun görmediği kişileri bilet fiyatını iade ederek mekana almama hakkına sahiptir.- Etkinlik girişinde kimlik kontrolü olacağından kimlik kartlarınızı yanınızda bulundurmanız zorunludur.- Organizasyon şirketi, öngörülmeyen ve kaçınılmaz nedenlerden ötürü programda her türlü değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Etkinlik alanında özel araçlar için otopark hizmeti verilmeyecektir.  - Her türlü risk bilet sahibinindir. Organizatör ve etkinlik alanı herhangi bir kayıp veya hasar için sorumlu tutulamaz.- Etkinlik sırasında Strob (flaş) ışıklar kullanılabilir. Strob ışık, epilepsi öyküsü olan bazı kişilerde epileptik nöbetlere yol açabilir.- Kapı açılış: 15:00. - Belirtilen saat kapı açılış saatidir.- J Balvin Sahne saati 22:00’dir.- VIP alan sahneyi en iyi görüş açısına sahip olup, VIP alanına bilet satın almış kişiler ayrıcalıklı giriş ve 'sahne önü' de dahil olmak üzere tüm alanları kullanma hakkına sahiptir.- 16 yaş sınırı vardır.16 yaşın altındaki katılımcılar,18 yaşından büyük bir refakatçi ile etkinliğe katılım sağlayabilir.- Etkinlik alanına giriş yapıldıktan sonra çıkış yapılması halinde tekrar giriş yapılamamaktadır. Tekrar giriş yapılabilmesi için bilet satın alınması gerekmektedir.- Etkinlik alanında oturma düzeni yoktur. 

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT