Gülay

Gülay

Tarihler: 17 Ağustos 2018 Cuma ~ 17 Ağustos 2018 Cuma 17 Ağustos 2018 21:30

Yer: Cemiyet

Ücret: Ayakta - 34.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Asmalı Mescit Mah. Nergis Sok. No:8 Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 17, 2018 ~ Ağu 17, 2018
Son albümünü 2016 yılında çıkaran Gülay, 17 Ağustos'ta Cemiyet sahnesinde...

24 Mayıs 1970’te İstanbul’da doğan Gülay, çocukluk dönemini de bu şehirde geçirdi. Babasının usta bir müzik adamı olması sayesinde, henüz 5 yaşındayken müzik ile tanıştı. Babası Eyüp Ercan Bey’in verdiği müzik eğitimleriyle birlikte, birçok türküyü başarıyla seslendirmeye başladı. Babası Gülay’ın hayatının geri kalan döneminde müzikle ilgilenmesini arzu ediyordu. Sanatçının ilk tercihi ise diş teknisyenliği mesleğini edinmek oldu ve belirli bir süre diş teknisyenliği yaparak geçimini sürdürdü, ancak bu döneminde de müziğe olan tutkusunu kaybetmedi.Bu tutku o kadar derindi ki, mesleğini bırakarak tamamen müziğe yöneldi.

Gülay’ın ilk albümü 1988 yılında çıkan “Her Akşam” oldu. Bu albümden tam yedi sene sonra, Gülay’ı ülkeye tanıtacak albümü yayınlandı. “Cesaretin Var Mı?” adlı albüm, deyim yerindeyse müzik piyasalarını alt üst etti. Pop müzik dalında yayınlanan bu albümün peşini, Gülay’ın çok sevdiği türküler izleyecekti.2001 yılında müzik eğitimi almak için Kuzey Kıbrıs’a giden Gülay, burada Doğu Akdeniz Üniversitesi Müzik Bölümü’ne kaydoldu. Okuldan 2007 yılında mezun olarak sanat hayatına devam etti. Okul dönemlerinde çıkarttığı albümlerden sonra, 2011 yılında “Aşkhane” albümünü çıkardı. Sanatçının çıkardığı en son albüm ise, 2016 yılında piyasaya sürülen “Gri Şarkılar” adlı albümüdür.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.- Etkinlik düzeni ayaktadır.- Kapı açılış saati 21:30'dur.- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Organizasyon şirketi, bilet fiyatlarını değiştirme hakkını saklı tutar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT