Gulbaba Sounds

Tarihler: 01 Şubat 2019 Cuma ~ 01 Şubat 2019 Cuma 01 Şubat 2019 21:30

Yer: KadıköySahne

Ücret: Genel Satış - 45.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Osmanağa Mah. Kırtasiyeci Sok. No:25 E Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 550 04 92

Web: http://www.kadikoysahne.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 1, 2019 ~ Şub 1, 2019
Gulbaba Müzik ve Kadıköy Sahne sunar.

1 Şubat Cuma günü ilki gerçekleşecek olan etkinliği GulbabaMusic ve Kadıköy'ün ilk performans mekanı KadıköySahne'nin güçlerini birleştirerek organize ettiği nevi şahsına münhasır bir arınma gecesidir.

BaBa ZuLa
BaBa ZuLa, Türkiye'de belli bir tür içine dahil edemeyeceğimiz ender gruplardan; 1996 yılında Dervis Zaim’in Tabutta Rövaşata adlı filmine müzik yapmak üzere kurulan grup 2016’ ya geldiğimizde Amerika’dan Japonya’ya, Kanada’dan Brezilya’ya ve Avrupa’nin birçok ülkesine giderek ülkemizin müzik elçisi olacağından habersizdi elbet. Geleneksel halk müziğinden besleniyorlar ve müzikal köklerimizden aldıklarını çağdaş müzikle birleştiriyorlar. Bunu yaparken kolaya kaçmıyorlar, bu yüzden yaptıkları özgün oluyor, taklit edilemiyor. Bir yanda funk, diğer yanda elektronik var ama hepsinin beslendiği nokta memleket topraklarında yapılan müzik, ortaya çıkan ise Türkçe saykedelik.

BaBa ZuLa, bu özgünlüğü yakalayabildiği için sadece bu topraklarda değil dünyanın her yerinde ilgiyle dinleniyor. Albümleri bir kenara sahne performansları da takdire şayan. Dans ve teatrel ögelerle müziklerini ve düşüncelerini görsel olarak da desteklerken seyirciyle tek vücut oluyor ve adeta şamanik bir ayin sunuyorlar. Bu noktada şunu rahatlıkla söyleyebiliriz: BaBa ZuLa konseri izlememiş bir insan çok şey kaybeder!

Islandman
İstanbullu müzisyen ve prodüktör Tolga Böyük’ün bir hayal aleminin hikâyelerini besteleyen kurmaca bir karaktere büründüğü elektro akustik üçlü Islandman 2016’da Danimarkalı bağımsız plak şirketi Music for Dreams tarafından ‘Ağıt’ adlı EP’lerini yayımladı. 2017’de ‘Rest in Space’ albümleri yine aynı etiketle çıktı.Albüm daha ilk haftasında Juno Records gibi platformlarda 1 numaraya yükseldi.2018 yılının büyük bir bölümünde turlayan Cappadox, Sunbeat, Apple Flower, Montreux Jazz ve Boom gibi festivallerin ardından ikinci albüm çalışmalarına başladılar. Anadolu saykodelik müzik kültürünü günümüzün modern ekipmanları ve elektronik müzik hissiyatı ile ustaca harmanlayan ve dinleyicilere etnik ritimler, dalgın gitarlar ve şamanik dokunuşlarla daha önce yaşamadıkları hissiyatları yaşatan Islandman şamanik bir ritüele benzeyen performanslarını Kadıköy Sahne’ye taşıyor.

Gülbaba Sounds
GülbabaMusic kurucularından Ahmetjah ve Dr. Lokmann bu sefer kendi geceleri için kabinin başına geçiyor. Dünyanın bir çok ülkesinde çalmış bu ikilinin performansında cumbia’dan – saykedelik ezgilere uzanan bir warm up sizleri bekliyor.

- 18 Yaş Sınırı Vardır.- Kapı açılış saati 21:00- Etkinlik düzeni ayaktadır.- Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT