Gülsin Onay - Erkin Onay - Çağ Erçağ

Tarihler: 15 Eylül 2020 Salı ~ 15 Eylül 2020 Salı 21:00

Yer: Antik Taş Ocağı - Konser

Ücret: 1. Kategori - 112.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Fahrettin Altay Sk. Koyunbaba Gümüşlük Muğla

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 15, 2020 ~ Eyl 15, 2020
Gülsin Onay - Erkin Onay - Çağ Erçağ, 15 Eylül'de Antik Taş Ocağı'nda sizlerle.

Erkin Onay (keman)
Çağ Erçağ (viyolonsel)
Gülsin Onay (piyano)

Tchaikovsky -  Trio in A minor, Op. 50

Gülsin Onay (piyano)
“Duyarlı bir kesinliğe ve zekice bir parıltıya, en hassas şeyleri bile maharetli parmaklarına neredeyse gülümsercesine emanet etme yeteneğine sahip ve tutkulu bir sanatçı. Hayal gücü yüksek, mükemmel bir piyanist” — Peter Cossé

Gülsin Onay'ın uluslararası müzik kariyeri Arjantin'den Japonya'ya uzanan bir coğrafyada 5 kıta 80 ülkeyi kapsar. Bugüne kadar dünyanın belli başlı tüm müzik merkezlerinde dinleyicilerle buluşan sanatçı Dresden Staatskapelle, İngiliz Kraliyet Filarmoni, Philharmonia Orkestrası, İngiliz Oda Orkestrası, Japon Filarmoni, Münih Radyo Senfoni, Saint Petersburg Filarmoni, Tokyo Senfoni, Varşova Filarmoni, Viyana Senfoni gibi önemli orkestralarla konserler verdi. Birlikte çaldığı şefler arasında Vladimir Ashkenazy, Erich Bergel, Michael Boder, Andrey Boreyko, Jorg Faerber, Vladimir Fedoseyev, Edward Gardner, Neeme Jarvi, Emmanuel Krivine, Ingo Metzmacher, Esa-Pekka Salonen, Jose Serebrier, Vassily Sinaisky, Stanislaw Wislocki ve Lothar Zagrosek sayılabilir. Rachmaninov yorumlarıyla müzik otoritelerinden büyük övgüler alan Gülsin Onay ayrıca, uluslararası alanda istisnai bir Chopin icracısı kabul edilmektedir. Polonya Hükümeti Gülsin Onay'ı Chopin yorumları nedeniyle Polonya Devlet Nişanı ile onurlandırmıştır. Hocası Saygun'un dünya çapında en güçlü yorumcusu olarak tanımlanan Onay, gerek konser programlarından gerekse kayıtlarından eksik etmediği bestecinin eserlerini önemli orkestralar eşliğinde sayısız ülkede seslendirmiştir.

Erkin Onay (keman)

Keman eğitimine, büyükbabası Joachim Reusch ile başlayan Erkin Onay 1989-94 yılları arasında Almanya’da Hannover Hochschule für Musik Profesörlerinden Prof. Atilla Aydıntan ile çalıştı. Bu dönemde Türkiye, Almanya, Yunanistan ve Fransa’da resitaller verdi ve genç müzisyenler festivallerine katıldı. Hannover’de 1990 ”Genç Müzisyenler” yarışmasında ikincilik ödülü aldı. 1994’te Almanya’da, Freiburg Üniversitesi’ne özel yetenek sınavı ile dört yıl erken kabul edildi ve eğitimine Prof. Jörg Hoffman ile devam etti. 1996’da İsviçre Winterthur Müzik Yüksek Okulu’nda Gyorgy Pauk’un sınıfına kabul edildi. 1998 yılından itibaren aynı okulda Heifetz’in son yıldız öğrencilerinden Prof. Rudolf Koelman ile çalıştı. Bu okuldan 2001 yılında “Konzertreife” (Konser Piyanisti) Diplomasını en iyi dereceyle aldı.
Yurt içinde ve yurt dışında pek çok etkinliğinde bulunan Erkin Onay, Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası,İstanbul, İzmir, Antalya, Çukurova, Bursa Devlet Senfoni Orkestraları, Eskişehir Senfoni Orkestrası, DESSO ve BASSO ile Gürer Aykal, Rengim Gökmen, İbrahim Yazıcı, Antonio Pirolli, Naci Özgüç, Vladimir Altschuler ve Emil Tabakov tarafından yönetilen konserlere solist olarak katıldı. Türkiye, Ukrayna, Brazilya: Japonya, Hindistan, İngiltere ve Almanya’da çeşitli resital ve oda müziği konserleri verdi. 2016 yılından bu yana BEGOA Ensemb-le’ın “E” harfini temsil etmektedir.

Çağ Erçağ (viyolonsel)

1986 yılında girdiği Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda Jozsef Györffy ve Prof. Doğan Cangal’dan eğitim alan Çağ Erçağ 1996 yılında pekiyi derece ile mezun oldu. Öğrenimi sırasında Akdeniz Gençlik Orkestrası ile Fransa, Hollanda, Lüksemburg ve Mısır gibi birçok ülkede konser veren sanatçı, ayrıca Lois Claret’nin ustalık sınıfına katılma fırsatı buldu.

Gürer Aykal, Fazıl Say, Ayla Erduran, Ayşegül Sarıca, Robert Cohen, Alexander Rudin ve Daniel Grosgurin gibi birçok sanatçıyla konserler verdi; 2007’de gerçekleştirilen 35. İstanbul Müzik Festivali’nde Borusan Oda Orkestrası eşliğinde verdiği konserin yanı sıra Kıbrıs Müzik Festivali, Eskişehir Müzik Festivali, Mersin Müzik Festivali gibi birçok etkinlikte solist olarak yer aldı. Ayrıca Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası, Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası, İzmir Devlet Senfoni, Bursa Bölge Senfoni, Antalya Devlet Senfoni, Viyana Jeunesse Orkestrası ve Strasbourg’da Şişli Belediye Orkestrası eşliğinde solist olarak konserler verdi.

2003’te Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası solo viyolonseli görevine getirilen Çağ Erçağ, 2002’de kurdukları ve dört viyolonselden oluşan Çellistanbul,Ateek ve 2005 yılında Prof. Gürer Aykal’ın öncülüğünde kurulan Borusan Quartet’in üyesi. 

Müzik danışmanlığını Alban Berg Quartet üyelerinden Gerhard Schulz’un yaptığı Borusan Quartet’le Maxim Vengerov, Joshua Epstein, Juilliard Quartet gibi kişi ve toplulukların ustalık sınıfı çalışmalarına katıldı. Yine Borusan Quartet’le Borusan Müzik Evi ve Kadıköy’deki Süreyya Operası’nda gerçekleştirdikleri düzenli sezon konserlerinin yanı sıra, başta Fransa, Almanya, Avusturya, İtalya ve ABD olmak üzere yurtiçi ve yurtdışında çok sayıda turneye çıktı, konserler verdi. 2010 Mayıs’ında ilki düzenlenen ve bugün Donizetti Ödülleri adı altında sürdürülen Andante dergisi Klasik Müzik Ödülleri töreninde “Yılın Oda Müziği Topluluğu” ödülü aldılar. 2010 Mayıs’ında New York’taki Carnegie Hall’da finali gerçekleşen ve 88 oda müziği topluluğunun katıldığı 2010 ICMEC Uluslararası Oda Müziği Topluluğu Yarışması’nda 1. olarak altın madalyanın sahibi oldu.Ayrica Ercag 8-9-10 haziran 2017 de Yoyo Ma ve Wynton Marsalis'in konuk sanatçı olarak katildigi New York Filarmoni ve Birleşmiş Milletler'in ortak projesi olan World of Peace adi altinda gerceklesen bu etkinlikte yer almistir.

Borusan Quartet’le New York, Boston, Montpellier, Milano, London,Cork,Strasbourg, Shimonoseki ve Tokyo’nun yanı sıra Ankara Müzik Festivali, Antalya Piyano Festivali, D-Marin (Bodrum), İstanbul Müzik Festivali, Merano (İtalya) ve Schleswig-Holstein (Almanya) gibi festivallerdeki konserler ve İzmir, İstanbul, Bursa, Eskişehir senfoni orkestraları eşliğinde solist olarak konserler veren Çağ Erçağ, 2014 yılı Donizetti Müzik Ödülleri’nde “Yılın Yaylı Çalgılar Yorumcusu” ödülünü aldı. Sanatçı Fotoğraf sanatçısı Ahmet Ertuğ'un katkısıyla ALINAN 1740 yapımı Petrus Guarneri viyolonsel ile çalmaktadır.

Bilet Fiyatları:

1. Kategori - 112.00 TL

Önemli Notlar:

- Kurallar gereği tüm seyircilerimiz maskeli olmak zorundadır. - Misafirlerimize tesise girişte, temassız ateş ölçümü uygulanmaktadır. 38 dereceden yüksek ateş ölçümlerinde, misafirlerimiz işletmeye alınmayarak bir sağlık kuruluşuna başvurması için uyarılmaktadır.- Katılımcılar/izleyiciler COVID-19 kapsamında alınan kurallara uymalıdır. - Hava koşullarına ve gündeme ait olumsuz bir durumda organizasyon firması etkinlik erteleme ve programda değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Antik Taş Ocağı ve Sinema etkinlikleri numaralı oturma düzeninde gerçekleşecektir. - Yerler numarasızdır. Ayrılan alanlarda yer seçimi serbesttir. (Gümüşlük Festival Alanı’nda gerçekleşecek konserler için geçerlidir.) - 7 Yaşından küçükler etkinlik mekanına alınmayacaktır. - 7 Yaş ve üzeri bilete tabidir. - Kayıp veya unutulan biletler için yeniden basım / teslimat yapılmayacaktır. Etkinlik mekanına giriş esnasında biletinizi ibraz etmeniz zorunludur. - İade veya değişiklik yapılmayacaktır. - Etkinlik mekanına profesyonel ses ve görüntü kayıt cihazları alınmayacaktır. - Etkinlik mekanına yiyecek ve içecek alınmayacaktır. - PDF Bilet uygulaması vardır. Etkinlik mekanına gelmeden önce biletlerinizi yazdırmayı ve kapıda ibraz etmeyi unutmayınız.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT