Gürcü Sanat Evi Korosu

Tarihler: 23 Mart 2019 Cumartesi ~ 23 Mart 2019 Cumartesi 23 Mart 2019 16:00

Yer: Pera Müzesi

Ücret: - 20.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Meşrutiyet Cad. No.65 Tepebaşı Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 334 99 00

Web: http://www.peramuzesi.org.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 23, 2019 ~ Mar 23, 2019
Pera Müzesi’nin a capella konser serisi “Pera’da A Capella” devam ediyor. Devlet Çoksesli Korosu şefi Burak Onur Erdem’in sanat yönetmenliğinde düzenlenen “Pera’da A Capella” konser serisinin üçüncü performansı Gürcü Sanat Evi Korosu ile 23 Mart Cumartesi günü saat 17.00’de gerçekleşiyor.

Pera’da A Capella 
"Gürcü Sanat Evi Korosu”

23 Mart 2019 / 16:00 - 18:00  

A capella müziğin üretim süreçlerini konuşmak, müzisyenlerle sohbet etmek ve bilgilerini paylaşmak isteyenler içinse konserden önce “Atölyede Sohbet” sınırlı sayıda müzikseveri bekliyor. Etkinlik sırasında katılımcılar, koro şefi İberya Özkan Melaşvili ve koristlerle geleneksel polifonik Gürcü halk şarkıları üzerine sohbet etme şansı bulacak. Gürcü Sanat Evi Çok Sesli Korosu, 2011 yılında açılışı yapılan Gürcü Sanat Evi (GSE) bünyesinde, "çok sesli koro atölyesi" kapsamında oluşturuldu. Şefliğini İberya Özkan Melaşvili'nin yaptığı Gürcü Sanat Evi Çok Sesli Korosu, geleneksel çok sesli müzik karakterine sahip ve UNESCO tarafından "İnsanlığın sözlü ve manevi mirasının bir başyapıtı" olarak saptanan Gürcü halk müziğini repertuarında bulunduruyor. Buna ek olarak geleneksel çok sesli Kafkas (Çerkes, Abhaz, Laz, Çeçen, Azeri, Ermeni vb.) halk şarkılarını icra eden koro, Gürcü müziğindeki polifonik/armonik yapıyı Anadolu şarkılarına da taşıyarak seslendiriyor. Her yıl yeni koristlerin katılımıyla GSE ailesi büyüyerek çalışmalarına devam ediyor.

16.00 - 17.00    Atölyede Sohbet 
17.00 – 18.00    Konser

Gürcü Sanat Evi Çok Sesli Korosu

Koro Şefi:
İberya Özkan Melaşvili
Koristler: Asya Alıcı, Burcu Saral, Elif Kansız, Natya Nur Özkan, Begüm Ayşe Olgun, Gamze Aydın, Nidal Aras, Serpil Yıldırım, Zeynep Erdim, Mehmet Çetinkaya, Tahir Ayne, Yaşar Süleyman Yazıcı, Berkay Erdim, Hasan Fatih Selçuk, Ömer Seçgün, Tevfik Oytun Aka, Ekin Kazan, Ezgi Aksoy, Simge Boztuna, Diyar Kılıç, Fulya Taşan, Meltem Aydın, Tamara Aydın, Yeşim Alpaydın, Bülent Özgen, Lela Bekirishi

Konser biletleri web sitemizden ve konser günü Pera Müzesi’nden temin edilebilir. Pera Müzesi Dostları biletlerini %50 indirimli olarak müzeden alabilir. 

Yerler sınırlıdır ve numaralı değildir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT