Güz Kumpanyası

Tarihler: 28 Eylül 2019 Cumartesi ~ 28 Eylül 2019 Cumartesi 28 Eylül 2019 21:00

Yer: Route Ankara

Ücret: 1. Kategori - 39.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 28, 2019 ~ Eyl 28, 2019
Güz Kumpanyası 28 Eylül'de Route Sahne'de sevenleriyle buluşuyor.

Güz Kumpanyası 2003 yılında ODTÜ’de kuruldu. Anadolu’da varlığını bulmuş rebetiko, kanto, tango gibi müzik türleri ile zeybekler, türküler ve Klasik Türk Müziği eserlerinin taşıdığı benzer melodik yapılarla ve bu yapıları var eden ortak kökenler ile ilgili çalışmalar yürüttü. Bu birikim ışığında kendi üretimlerini de ortaya koydu.

Farklı şehirlerde farklı etkinlikler içerisinde birçok kez konserler ve dinletiler yapan Güz Kumpanyası, bu çalışmaları topladığı albümünü 2008 yılında Kalan Müzik etiketiyle yayınladı.

Albüm sonrasında müziğinin yönünü kendi üretimine çevirdi ve bünyesine dahil olan yeni müzisyenlerle birlikte beste ve söz yazarlığına ağırlık verdi. Grup kendi yazdığı şarkı sözlerinin yanında çağdaş şairlerin eserlerini de bestelemekte.

Güz Kumpanyası ürettiği müziği çok sesli bir şekilde dinleyenlerine sunmayı hedefliyor. Bunu yaparken de geleneksel enstrümanlardan ve vokalden yararlanıyor. Ud, ney ve klasik kemençe, mandolin ve kemanla birlikte orkestrasyon elemanlarını oluşturmakta. Bu sayede ülkemiz müziğinde çok az denenmiş bir tını ortaya çıkıyor.

Mustafa Göçer: Vurmalı Çalgılar
Sertaç Işık: Gitar
Erhan Kaplan: Ney, Ud
Dilcu Keleş: Klasik Kemençe, Vokal
Ayşe Seda Koytak: Keman, Vokal
Bayezid Özden: Keman, Mandolin
Alper Sayın: Bas Gitar
Göksenin Seyhan: Vokal, Gitar

- PDF biletinizi yazdırmayı unutmayınız.- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.- Etkinlik düzeni ayaktadır.- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT