Halicarnassus Ensemble

Halicarnassus Ensemble

Tarihler: 03 Ekim 2022 Pazartesi ~ 03 Ekim 2022 Pazartesi 03 Ekim 2022 17:00

Yer: Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası

Ücret: Salon 80.00 ₺ - Salon 40.00 ₺ - 1. ve 2. Kat 70.00 ₺ - 1. ve 2. Kat 35.00 ₺

Nereden Alınır: www.mobilet.com internet sitesinden ulaşabilirsiniz.

Adres: Caferağa, Gen. Asım Gündüz Cd. No:29, 34710 Kadıköy/İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 3, 2022 ~ Eki 3, 2022
**HALİCARNASSUS ENSEMBLE** H. Halit TURGAY flüt Rüzgar TURGAY keman Münif AKALIN çello Cem BABACAN piyano **Konser Programı** F. J. HAYDN Flüt, Keman ve Çello için trio No. 1 in C Majör, Hob. IV Allegro moderato Andante Vivace H. H. TURGAY “Ege Fısıltıları” Flüt-Piyano için Op.4 No. 3 M. BONIS Flüt, Keman, ve Piyano için trio Op. 59 Sérénade Pastorale Scherzo H. H. TURGAY “Akdeniz” Flüt, Çello ve Piyano için Op. 3 No. 4 H. H. TURGAY “Üç Güzeller” Flüt, Çello ve Piyano için Op. 3 No.2 C. M. V. WEBER Flüt, Çello ve Piyano için Sol Minör Op. 63 H. H. TURGAY “Halikarnas” Flüt, çello ve piyano için Op. 3 No. 1 Ara dahil yaklaşık 90’ sürer. "Hayatımız düşüncelerimizin eseridir.” Marcus Aurelius Uyumlu birlikteliklerinin ortaya çıkardığı yüksek enerjiyle, yorumladıkları Klasik ve Romantik dönem eserlere hayat veren Halicarnassus Ensemble grubu, Turgay'ın özgün, özgür tarzıyla bestelenmiş uluslararası alanda ödüller kazanmış eserlerinden oluşan bir program ile Kadıköylü müzikseverlerle buluşacak. **Etkinlik Kuralları** -7 yaşından küçük izleyicilerimiz çocuk temsilleri dışındaki temsillere alınmamaktadır. -Temsilden en az 15 dakika önce gelmenizi, temsil başladıktan sonra ve temsil sırasında salona giriş çıkış yapmamanızı, salona girmeden önce cep telefonu ve saat alarmlarınızı kapatmanızı, temsil sırasında fotoğraf ve film çekimi yapmamanızı, cep telefonu ve benzeri elektronik aletleri hiçbir şekilde kullanmamanızı önemle rica ederiz. -İndirimli bilet alanların, kapıda kimlik göstermesi zorunludur. Kural dışı durumlarda, fark bileti alınması zorunludur. -Temsillerimiz ilan edilen saatte başlar. Temsilin başlamasıyla kapılar kapanır. -Geç gelen seyircilerimiz ilk perdeyi/bölümü izleyemezler. -Yönetim gerektiğinde programda değişiklik yapabilir. -Zorunlu sebeplerle gerçekleşemeyen etkinliklerin, bilet tutarları iade edilir. -Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası Oda Müziği Konserleri’nin biletleri temsil tarihinden bir ay önce satışa sunulmaktadır. -Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası Oda Müziği Konserleri’nin biletleri, mobilet.com'dan online olarak satılmaktadır. Gişe yalnızca etkinlik günlerinde açılır. -Satılan bilet değiştirilmez, iade kabul edilmez. -Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası Oda Müziği Konserleri için %50 indirimli biletlerden yalnızca; gaziler, öğrenciler, engelliler ve 65 yaşını dolduranlar yararlanabilir.

Tüm Bilet Fiyatları:

Salon 80.00 ₺

Salon 40.00 ₺

1. ve 2. Kat 70.00 ₺

1. ve 2. Kat 35.00 ₺

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT