Haluk Levent Maltepe'de "Down Sendromlular" İçin Söyleyecek

Tarihler: 13 Eylül 2014 Cumartesi ~ 13 Eylül 2014 Cumartesi

Yer: Maltepe Yalı Mahallesi

Ücret: Ücretsiz

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 13, 2014 ~ Eyl 13, 2014

Maltepe, down sendromlular için açılacak kafe projesine destek vermek için düzenlenen Haluk Levent konserine ev sahipliği yapacak. Maltepeliler, Yalı Mahallesi'nde bulunan açık hava basketbol sahasındaki konseri ücretsiz olarak izleyebilecek.

Ünlü sanatçı Haluk Levent, down sendromlu çocukların özgüvenlerini geliştirerek, toplumu bu konuda bilinçlendirmek ve ailelere destek vermek amacıyla 3 yıl önce gönüllü annelerin bir araya gelmesiyle kurulan Alternatif Yaşamı Destekleme Derneği'nin (ADER), "Down Kafe Projesi"ne destek vermek için Maltepe sahilinde bir konser verecek. Maltepe Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenecek olan konser, 13 Eylül cumartesi günü yapılacak. Konser öncesinde, "Bremen Mızıkacıları Perküsyon Grubu" sahne alacak.

Mobil Kafeler

"Down Kafe" Proje Koordinatörü Oya Sağel, projenin ilk adımının Mecidiyeköy’de açtıkları down kafe olduğunu belirtti. Sağel, geçtiğimiz yıl yine gençlerin ve gönüllü annelerin hizmet verdiği, içinde işlevsel mutfağı bulunan "Mobil Down Kafeleri" çeşitli okullarda hizmete soktuklarını kaydetti. Mobil kafelerin büyük ilgi görmesi üzerine, yeni araçlarla yurt çapında uygulama çalışmalarına başladıklarını ifade eden Sağel, bu konuda ihtiyaç duydukları gelirin sağlanması için sanatçı Haluk Levent’in derneklerine konserleriyle katkı verdiğini vurguladı.

Tüm Maltepeliler Davetli

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç da, engellilerin topluma kazandırılmasında, üreten, ayakları üzerinde duran bireyler olarak yaşamalarına devam etmeleri için Avrupa Birliği’nde başarılı olmuş projeleri Maltepe’de hayata geçireceklerini vurguladı. Kılıç, bu kapsamda düzenlenen etkinliğe Maltepe Belediyesi olarak destek vermekten mutluluk duyduklarını söyledi ve cumartesi günü saat 19.00'deki konsere tüm Maltepelileri davet etti.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT