Harmen Fraanje Trio

Tarihler: 28 Kasım 2013 Perşembe ~ 28 Kasım 2013 Perşembe 20:00

Yer: Akbank Sanat

Ücret: Tam 23.00 TL Öğrenci 13.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: İstiklal Cad. No:8,Beyoglu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 252 35 00-01

Faks: 0212 245 12 28

Web: http://http://www.akbanksanat.com

E Posta: akbanksanat@akbank.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 28, 2013 ~ Kas 28, 2013

Son dönemin önde gelen piyanistleri arasında gösterilen Harmen Fraanje, 28 Kasım'da Akbank Sanat'ta sahne alıyor.

Hollanda'nın son dönemdeki en önde gelen piyanistleri arasında gösterilmekte olan Harmen Fraanje, on senenin altında bir zaman diliminde, etkileyici bir kariyeri sahip oldu.

Dünya müziği, caz ve klasik müziği kaynaştırarak dinleyicilerini sürprizler sunmakta olan Fraanje'nin müziğinin pek çok katmanı var.

Sanatçının 2010 yılında üçlüsüyle verdiği bir konser, About JazzJazz Dergisi tarafından, 2010'un en iyi canlı performanslarından biri seçilmiştir.

Harmen'in birlikte çaldığı ve kayıt yaptığı bazı ünlü müzisyenler olarak Mark Turner, Magic Malik, Kenny Wheeler, Ali Jackson, Philip Catherine, Nelson Veras, Tony Malaby, Elvin Jones, Michael Moore, Hein van de Geyn, Zapp String Quartet, Cristina Branco, Reggie Washington, John Ruocco, Han Bennink, Anton Goudsmit, Ernst Reijseger, Bert Joris, Jimmy Haslip, John Engels, Dutch Jazz Orchestra of the Concertgebouw, Toots Thielemans, Michael Vatcher, Charlie Dee, Dick Oats, Igor Roma ve John Riley gibi önemli isimleri sayabiliriz.

2004'te North Sea Caz Festivali'nden beste siparişi alan, 2006'da Edison, 2008'de ise Prens Edward ödüllerini kazanan sanatçı ayrıca New York, Moskova, Tokyo, Paris, Berlin, Roma, Oslo, Bangkok, St. Petersburg, Vienna, Kosice, North Sea, Budapeşte, Reykjavik, Clusone, Ottawa, Montreal, San Diego, Chicago, Charlottesville, Vancouver, Cap Breton, Trondheim, Sibiu, Madrid, Grenoble, Addis Abeba, Nairobi, Novosibirsk, Tanger, Avignon, Singapore, Detroit, Washington gibi şehirlerde de pek çok festival ve konser salonunda çalmıştır.

Harmen Fraanje Trio
Harmen Fraanje - Piyano
Clemens van der Feen - Kontrabas
Andre Pallemaerts - Davul

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT