Hayal Kahvesi Shining Stars Sunar: Kadebostany

Tarihler: 12 Aralık 2014 Cuma ~ 13 Aralık 2014 Cumartesi 12 ve 13 Aralık Saat: 22:30

Yer: Beyoğlu Hayal Kahvesi

Ücret: 1. Kategori - 50.00 TL-Ön Satış

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Hayal Kahvesi-Büyük Parmak Kapı Sok. Afrika Han, No:19 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 25 58

Faks: 0212 292 78 37

Web: http://http://www.hayalkahvesibeyoglu.com

E Posta: info@hayalkahvesibeyoglu.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 12, 2014 ~ Ara 13, 2014

Kadebostany, Beyoğlu Hayal Kahvesi'nde sahne alıyor.

Pop İmparatorluğu'nda yepyeni bir koloni! Kadebostany Cumhuriyeti! Şaka değil, grup üyeleri dünyanın en küçük ve en ilginç ülkesini temsil ettiklerine "kalpten" inanıyorlar. Kadebostany; Polonya, Rusya, Kazakistan ve Romanya gibi ülkelerden gelen müzisyenlerden oluşuyor. Ülkenin başkanı aynı zamanda grubun da lideri olan çılgın Kadebostan'dan başkası değil. Onun ülkeyi başarıyla yönetmesinin sırrı ise keman, akordeon, saksafon, gitar, banjo, fagot ve elbette bir bilgisayardan oluşan ilginç bir formül. Mental Groove etiketi ile yayınlanan 'Songs from Kadebostany' albümü ve özellikle ülkemiz radyolarında da fırtına gibi esen 'Kazak Rules' adlı şarkısıyla dikkatleri üzerine çeken grubun, bu dinamik müziği enfes bir görsel şölenle süslediği de söyleyenebilir.

2013 yılında Kadebostany adı ile çıkardıkları Pop Collection albümleri ile dinleyicilerini bir kez daha kendilerine hayran bırakan Kadebostany Cumhuriyetinin sakinleri; Montreux Caz Festivali, Berlin Wilde Renate ve Mutek-Meksika gibi birçok festival ve konser salonunda sahne alan ve Türk radyolarında da sıkça çalınan Kadebostany; ikinci albümü Pop Collection'ı geçen sene yayınladı. Geçen seneki efsane Rock'n Coke performansının ardından Kadebostany tekrar İstanbul seyircisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT