ModeXL

Tarihler: 23 Kasım 2022 Çarşamba ~ 23 Kasım 2022 Çarşamba 23 Kasım 2022 18:00

Yer: Maximum UNIQ Box

Ücret: Genel Ayakta 150.00 ₺

Nereden Alınır: www.mobilet.com internet sitesinden ulaşabilirsiniz.

Adres: Huzur Mah. Maslak Ayazağa Cad. Ayazağa Cendere Yolu No: 4 Sarıyer İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 23, 2022 ~ Kas 23, 2022
**Güçlü lirikleri ve çekici beat’leri ile tam devir bir hip hop ikilisi olan Mode XL 23 Kasım'da ilk kez Maximum UNIQ Box'da.** **Mode XL Hakkında** 2001 yılında Basemode’u müzik sektörüne kazandırarak birçok rap sanatçısına ilham olmuş olan Mode XL,Türkiye’nin en uzun soluklu hip hop grubu olarak serüvenine devam ediyor. Batıkent’ten ana akıma taşıdıkları müzikleriyle bir çok farklı türdeki müzisyeni de etkileyen ikili, son dönemin adından başarıyla söz ettiren grupları arasında yerini çoktan aldı. Ankara’dan çıkmış ve yaptıkları her albümde özgün dilini korumuş olan Besta Veyasin hip hop tutkunlarıyla 23 Kasım’da Maximum Uniq Box’da buluşacak. Türkiye’nin ikonik hip hop ikilisi Mode XL konseri için geri sayım başladı. **İş Bankası kartlarına %10,  Privia Black ve Maximiles Black’e %20 indirim uygulanacak konserin biletleri satışta!* 22 Temmuz- 31 Ağustos tarihleri arasında Mobilet’ten alacağınız 200 TL ve üzeri ilk etkinlik biletine 50 TL MaxiPuan kampanyasının detayları linkte: https://www.maximum.com.tr/kampanyalar/mobilette-50-tl-maxipuan **Etkinlik Kuralları:** -Etkinliğimizde 18 yaş sınırı vardır. 18 yaş altı misafirlerimiz etkinliğe aynı kategoriden bilet sahibi ebeveynlerinin refakatinde katılabilirler. -Konser alanına dışardan yiyecek ve içecek alınmayacaktır. -Konser boyunca ses ve görüntü kaydı yapılacaktır. Organizatör ve sanatçı daha sonra bu görüntüleri katılımcılardan herhangi bir onay almaksızın kullanma hakkına sahiptir. -Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır. -Organizasyon firması, diğer misafirleri rahatsız eden/edecek nitelikte, uygun görmediği kişileri etkinlik için bilet bedelini iade etmek koşuluyla, etkinlik mekanına kişiyi almama hakkına sahiptir. -Etkinlik mekanına kamera, fotoğraf makinası, ses cihazı vb. alınmayacaktır. -Satın alınan biletlerde iptal, iade ve değişiklik yapılmamaktadır.

Tüm Bilet Fiyatları:

Genel Ayakta 150.00 ₺

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT