Herkes Kırmızı, 27 Mart’ta, "Klip Çekiyor Osman" Konsept Konseriyle Bronx Pi Sahne’de!

Tarihler: 27 Mart 2010 Cumartesi ~ 27 Mart 2010 Cumartesi - Saat: 20:00

Yer: Bronx Pi Sahne

Ücret: 20 TL

Nereden Alınır: www.herkeskirmizi.com, www.myspace.com/herkeskirmizi

Adres: Asmalı Mescit Mah. Terkoz Cıkmazı. No 8/1 Beyoğlu / İstanbul Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 27, 2010 ~ Mar 27, 2010

4. Jack Daniel`s Rock Müzik Yarışması`nda “Osman” parçası ile birinciliği elde eden Herkes Kırmızı, sahne enerjisi, sempatik tavırları ve hemen sevilen parçalarıyla kısa zamanda hem dinleyiciler arasında kendine özgü bir kitle edindi, hem de müzik eleştirmenlerinden övgüler topladı.

Grup; pop, rock, hard rock, progressive, chill out, elektronik gibi farklı tarzları dinlemekten ve çalmaktan hoşlanan elemanlardan oluşuyor. Bu da ortaya çıkan müziğe belirli bir tarzdan bağımsız, geniş bir açılım sağlıyor. Geçtiğimiz iki yıl boyunca, çok sayıda performans mekanı, parti ve üniversite şenliklerinde sahne alan Herkes Kırmızı, yakaladığı başarılı çıkışı “Osman” parçasına çekeceği video ile sürdürmeye ve müziğini daha da geniş bir kitleye ulaştırmaya hazırlanıyor.

Herkes Kırmızı, 27 Mart’ta, "Klip Çekiyor Osman" konsept konseriyle Bronx Pi Sahne’de olacak. Geliri ile grubun ilk videosuna destek olması planlanan konsere katılanlar, dilerlerse klipte de oynayabilecekler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT