Horse Meat Disco

Tarihler: 30 Mart 2013 Cumartesi ~ 30 Mart 2013 Cumartesi Saat: 22:00

Yer: The Hall

Ücret: Ayakta - 30.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, mekan gişe

Adres: Küçük Bayram Sokak No.7 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 87 37

Web: http://http://www.thehallistanbul.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 30, 2013 ~ Mar 30, 2013

Dünyanın önde gelen İngiliz DJ oluşumu Horse Meat Disco, Jim Stanton ve James Hillard ile 70’lerin ve 80’lerin rüzgarını 30 Mart’ta Radio Oxi-gen’in katkılarıyla The Hall’a getirmeye hazırlanıyor.

Yaklaşık on yıldır varolan ve en eğlenceli disko seçkileriyle adından sık sık bahsettiren DJ oluşumu Horse Meat Disco, Lonra, Berlin ve Lizbon’da çeşitli kulüplerde resident DJ’lik yapıyor. Şimdiye kadar James Murphy, Louie Austen, Tim Sweeney, Dimitri from Paris, Prins Thomas ve daha nice ünlü müzisyenin de dahil olduğu bu çılgın proje punk funk, italo, disko ve elektro müziği kendi potasında eriterek her seferinde dans pistini doldurmayı başarıyor.

DFA plak şirketi ile Avustralya’da yaptığı turne ve Glastonbury, Bestival ve Lovebox gibi dünyaca ünlü festivallerde eğlendirdiği binlerce müziksever ile rüştünü ispatlamış olan Horse Meat Disco, K7 plak şirketinden başarılı compilation serileri de yayınladı. 

Gözde partilerin vazgeçilmez ismi olan Horse Meat Disco’dan Jim Stanton ve James Hillard ile diskoya doymak için 30 Mart’ta The Hall’da olun!

Warm up & after party: Doğan Aktay & Altan Bangır

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır. 18 yaşından küçükler giremez.
- Kapı açılış saati 22:00
- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT