IAMX

Tarihler: 09 Mayıs 2009 Cumartesi ~ 09 Mayıs 2009 Cumartesi - Saat: 21:00

Yer: Yeni Melek

Ücret: 35,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Yeni Melek Gişe

Adres: İstiklal Cad. Gazeteci Erol Dernek Sok. No:13 Beyoğlu Adalar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 9, 2009 ~ May 9, 2009

IAMX
Ön performans: The Revolters

Elektronik müziğin öncü topluluklarından Sneaker Pimps`in kurucu ve asıl adamı Chris Corner kişisel projesi IAMX ile vereceği konserle 9 Mayıs Cumartesi günü İstanbul Yeni Melek`te olacak.

Erken yaşta başlayan müzik kariyerine 1995 yılında kurduğu Sneaker Pimps ile halen devam eden Corner, müzik piyasasının en eşsiz müzisyen ve prodüktörlerinden. “6 Underground” , “Spin Spin Sugar” gibi hitlerle haftalarca Billboard listelerinin üst sıralarında yer alan başarılı debut “Becoming X”i izleyen “Splinter” ve “Bloodsport” albümleriyle de downbeat ve trip hop`un tartışmasız öncülerinden olan İngiliz grubun gelecekteki albümlerde Chris Corner`ın vokal yapmayacağına dair açıklaması hayranlarını üzmüştü. Ancak bunun hemen ardından yaptığı film müzikleri ve IAMX ismi altında yayınladığı albümlerinde Corner, sevenlerini vokallerinden mahrum bırakmadı. 2003 yılından beri sürdürdüğü solo çalışmalarında duygusal olduğu kadar trajediyi şov eden konsepti, karanlık olduğu kadar insanı harekete geçiren etkisiyle kendine has bir kabare sunuyor Chris Corner. Sıradışı müzisyenin ilk albümü “Kiss&Swallow” içeriği yapay, karanlık ve melodik öğelerden oluşuyor. Elektronik altyapının içine işleyen çılgın gitar seslerine Chris`in erotik ve kendine özgü vokalleri eklendiğinde oluşan uyum ise IAMX`in keskin karakterini belirliyor. 2007 tarihli “The Alternative” de tiryaki edici melodilerin dinamik gitarlar ve keskin, çekici vokallerle birleştiği bir müzik ziyafeti. Yeni albümün öncüsü single “Think of England” ise yeni albümlerde gelişecek rock ağırlığının sinyallerini veriyor ve listelerde tırmanmaya devam ediyor.

IAMX`in sahne performansı ise seyirciyi etkisi altına alan Chris`in vokalleri ve şarkılarının yanısıra görsel şovlarla destekleniyor; Corner`a sahnede bazı seçme arkadaşları dönüşümlü olarak eşlik ediyor. Bu eşsiz müzisyenin bağımlılık yaratan şarkıları, kışkırtıcı vokalleri ve kaçırılmayacak performansı başarılı yerli indie topluluğu The Revolters`ın yapacağı açılışla 9 Mayıs gecesi İstanbul Yeni Melek`te.

18 yaş sınırı vardır.
Kapı Açılış Saati 21:00


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT