IC3PEAK

Tarihler: 28 Aralık 2019 Cumartesi ~ 28 Aralık 2019 Cumartesi 28 Aralık 2019 22:00

Yer: Anahit Sahne Beyoğlu

Ücret: Erken Dönem Bilet Fiyatı: 60.00 TLNormal Dönem Bilet Fiyaıt: 70.00 TL (Bilet fiyatı 14.12.2019 itibariyle artacaktır) Erken Dönem - 60.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Tomtom Mh. Akansu Sk. Mısır Apt. No:1-2 Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 28, 2019 ~ Ara 28, 2019
IC3PEAK Kara Balo organizasyonuyla 28 Aralık gecesi Anahit Sahne'de...

"Vokalde Nastya Kreslina ve prodüktör Nikolay Kostylev tarafından 2013 yılında kurulan Moskovalı grup IC3PEAK bir audio-visual projedir.

Witch House, Rave, Industrial Pop gibi müzik tarzlarından beslenen ikili, işlerini görsel/işitsel bir meydan okuma ve fütürist bir opera diye tanımlıyor. 

Paris, Bordeaux, Riga, Prague ve Helsinki gibi Avrupa şehirlerindeki performanslarıyla dinleyici kitlesini genişleten IC3PEAK; Brezilya, Çin, Rusya, ABD ve Meksika’da turneler gerçekleştirdi. 2017 yılı elektronik müzik kategorisinde Jägermeister Müzik Ödülü’nü ve Golden Gargoyle Yılın En İyi Eksperimental Müzik Projesi Ödülü’nü kazandı. 

Müzik dünyasına dahil olduklarından beri beş stüdyo albümü ve dokuz EP yayınlayan grup 2017’de Rusça çıkardıkları ilk albümlerinin ”Сладкая Жизнь" (Sweet Life) ardından "Грустная сука" (Sad Bitch) adlı hitleriyle Youtube’da 30 milyonun üzerinde izlenmeye ulaştılar. Yeraltı sanat çevreleriden alternatif genç kuşak müzikseverlere çok geniş bir kitleye hitap eden bağımsız ve deneysel bir grup olan IC3PEAK, Türkiye genelinde yaklaşık 20.000 takipçiye sahip."

- 18 yaş sınırı vardır. - Bu etkinlikte yüksek ses kullanılmaktadır.- Etkinlik esnasında epilepsi hastaları için uygun olmayabilecek ışık efektleri ve görseller kullanılmaktadır.- Konser sırasında sis efekti kullanılacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT