İmer Demirer Trio feat. Ali Perret // Selen Gülün Blue Band // İpek Göztepe

İmer Demirer Trio feat. Ali Perret // Selen Gülün Blue Band // İpek Göztepe

Tarihler: 19 Temmuz 2023 Çarşamba ~ 19 Temmuz 2023 Çarşamba 19:30

Yer: CRR Konser Salonu

Ücret: 1. Kategori - ₺600,00 2. Kategori - ₺500,00 3. Kategori - ₺400,00 4. Kategori - ₺300,00 Eczacıbaşı Genç Bilet - ₺10,00

Nereden Alınır: https://www.passo.com.tr/

Adres: Darülbedayi Caddesi Harbiye 80200 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 232 98 30

Faks: 0212 231 54 97

Web: http://www.crrkonsersalonu.org/

E Posta: info@crrkonsersalonu.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 19, 2023 ~ Tem 19, 2023

İstanbul’da caz müziğinin her zaman kendine has bir yeri oldu. Cazın dünyaya ilk açıldığı yıllarda, 1920’lerde bu müzikle tanışan İstanbul, ülkemizin ilk caz orkestralarına, ilk caz kulüplerine evsahipliği yaptı, yerel caz müzisyenleri kendilerini ilk defa bu şehirde gösterdi. Bugün İstanbul, yıllar içerisinde yetiştirdiği dünya çapındaki caz müzisyenleri, festivalleri, mekânları, müzik okulları ve yarattığı ekollerle Türkiye’nin caz başkenti olarak anılmayı hak ediyor.

İstanbul Caz Festivali, 30. yılının son konserinde şehrin müziğini ve farklı kuşaklarıyla “İstanbul cazı”nı kutluyor. Konserin müzik direktörü Selen Gülün’ün takdimiyle başlayacak özel gecede ilk olarak, Nardis Genç Caz Vokal Yarışması ve Genç Caz+ gibi etkinliklerde dikkat çeken 1997 doğumlu caz vokalisti İpek Göztepe’nin beşlisini dinleyeceğiz. Göztepe’nin ekibinde, yine genç kuşaktan Engin Özşahin, Eren Turgut, Mehmet Ali Şimaylı gibi başarılı müzisyenler yer alıyor.

Gecenin devamında, 2022’de aynı isimle yayımladıkları albümle büyük beğeni toplayan Selen Gülün Blue Band sahnede olacak. Besteci ve piyanist Gülün’ün orkestra için yazdığı müzikleri birlikte seslendireceği bu kadroda, her biri caz sahnemizin en başarılı isimleri arasında sayılan Engin Recepoğulları, Serhan Erkol, Barış Ertürk, Bulut Gülen, Halil İbrahim Işık, Barış Doğukan Yazıcı, Ozan Musluoğlu ve Berke Özgümüş yer alıyor.

İstanbul’da olduğu kadar Türkiye’de de caza büyük katkıda bulunmuş öncü isimlerden oluşan İmer Demirer Trio’yla gece sonlanıyor. Trompetçi Demirer’e davulda Can Kozlu eşlik edecek, bazı parçalarda saygın caz piyanistimiz Ali Perret de sahneye konuk olacak. Festivalin bu yılki Yaşam Boyu Başarı Ödülü’nün sahibi Can Kozlu’ya da ödülü bu gecede takdim edilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT