İndignity Dogzstar Konseri

Tarihler: 19 Mart 2011 Cumartesi ~ 19 Mart 2011 Cumartesi - Saat: 19:00

Yer: Dogzstar

Ücret: 15,00 TL

Adres: İstiklal Cad. Kartal Sok. No:3 Kat:3 Galatasaray Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 91 47

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 19, 2011 ~ Mar 19, 2011

Bulgar hardcore grubu Indignity, İstanbul’daki ilk konserlerini Bohemian organizasyonu ile Dogzstar’da veriyor. Indignity’e sahnede ilk türk hardcore grubu Radical Noise’ın yeni punk rock projesi “Eskisi Gibi” eşlik edecek. 2010 Eylül ayından beri hiçbir konsere çıkmayan Eskisi Gibi’nin de yeni şarkılarını dinleyebileceğiniz bu hardcore punk şölenini kaçırmayın!

Eskisi Gibi;
2008 yılı başlarında Radical Noise, Shiva, Joke For A While gruplarından tanıdığımız gitarist Ersin’in, Taksim punk sahnesinin 90’lardaki temsilcilerinden Miskins’ elemanları Barış ve Sarp ile beraber kurduğu gruptur. Gruba bir süre sonra Radical Noise vokalisti Kerem katılır ve son kadro oluşur. Grubun adı, elemanlarının 90’lı yıllarda İstanbul hardcore/punk sahnesinde geçirdikleri güzel, kaygısız günlere duydukları özlemi ifade etmektedir. Beş şarkılık ilk kısa albümlerinin kaydı için Nisan 2010 da stüdyoya giren grup, yaz aylarında şarkılarını dinleyicileriyle paylaşmaya başlayacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT