Infected Mushroom

Tarihler: 13 Nisan 2019 Cumartesi ~ 13 Nisan 2019 Cumartesi 13 Nisan 2019 17:00

Yer: Life Park

Ücret: Normal Bilet Avantajlı Dönem : 100 TL (Tükendi)1.Dönem : 130 TL (Tükendi)2.Dönem : 160 TLSahne Önü BiletAvantajlı Dönem : 170 TL (Tükendi)1.Dönem : 220 TL (Tükendi)2.Dönem : 270 TL - -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Mehmet Akif Tabiat Parkı / Bahçeköy Sarıyer İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 13, 2019 ~ Nis 13, 2019
Psychedelic Trance’ın Electro Rock ile sentezini milyonlara ulaştıran efsanevi grup Infected Mushroom uzun bir aranın ardından Head of Nasa turu kapsamında 13 Nisan 2019’da Flexanima Lose Yourself ile Life Park Istanbul’da!

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır. - İndirimli dönem biletleri sınırlı sayıdadır ve belirlenen kapasite dolduğunda bilet fiyatlarında artış olacaktır. - Etkinlik alanına açık ve/veya kapalı ambaljlı yiyecek, içecek, yanıcı ve patlayıcı madde (Deodorant, Sprey vb dahil olmak üzere) plastik/cam şişe, teneke kutu, uyuşturucu, parlayıcı, kesici/delici olarak kullanılabilecek her türlü alet, lazer imleci, açık paket ve/veya mamülleri alınmayacaktır ve emanet olarak kabul edilmeyecektir.- Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Organizatör, etkinliğin başlangıcından itibaren katılımcıların huzurunu bozabilecek ve etkinliğe zarar verebilecek davranışta bulunanlara bilet iadesi yapmadan etkinlik alanından uzaklaştırma hakkına sahiptir.-Festival için bilet satın alanlar, organizatör ve güvenlik ekibinin belirleyeceği üst ve çanta aranması dahil her türlü güvenlik önlemini kabul etmiş sayılır. Bu önlemlere uymak istemeyen katılımcıların, alana giriş haklarının iptal edileceği gibi bilet iadesi de yapılmayacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT