İskender Paydaş Şubat Ayı'nda W Istanbul Superjazz Sahnesinde!

İskender Paydaş Şubat Ayı'nda W Istanbul Superjazz Sahnesinde!

Tarihler: 03 Şubat 2017 Cuma ~ 24 Şubat 2017 Cuma Saat 22:00

Yer: W İstanbul

Adres: Suleyman Seba Cd No 22, Akaretler, 34357 Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0533 457 6383

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 3, 2017 ~ Şub 24, 2017

Restoranlar, kafeler, tasarım ve sanat galerileriyle dolup taşan tarihi Akaretler Sıraevler'in merkezinde yer alan W Istanbul, Şubat ayında her Cuma gunu Iskender Paydas'i  W Lounge SUPERJAZZ’de ağırlayacak.

 

Canlı performansların ve konsept partilerin vazgeçilmez ev sahibesi Şeniz Bengüer’in markası SUPERJAZZ ile W Istanbul Şubat ayında birbirinden ünlü konuklara ev sahipliği yapacak.

 

Türk pop ve rock müziğinin birçok ünlü ismi için yaptığı parçalar ve ‘’Zamansız Şarkılar’’ adını verdiği albümleriyle adından başarıyla söz ettiren İskender Paydaş Şubat ayında her Cuma W Istanbul Superjazz sahnesinde sevenleri ile buluşacak.

 

Yer aldığı organizasyonun konseptine uygun olarak oluşturduğu repertuar ile bazen Türk Pop müziğinin dillerden düşmeyen parçalarına ağırlık veren, bazense yabancı hitlere daha çok yer veren sanatçı; birbirinden farklı kitleleri kaliteli müzik ve güçlü sahne performansı ile buluşturuyor. Son iki yılda prodüktörlüğünü üstlendiği albümlerden hit olan şarkıları da repertuara ekleyen İskender Paydaş; W Istanbul’da izleyicilerini 90’lardan günümüze keyifli dinamik ve eğlenceli bir yolculuğa çıkartıyor.

 

Giriş ücreti ödemeden yer alabileceğiniz W Istanbul Superjazz etkinliklerini kaçırmayın!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT