Islandman - Sevil Soylu (dj set)

Tarihler: 07 Temmuz 2018 Cumartesi ~ 07 Temmuz 2018 Cumartesi 07 Temmuz 2018 22:00

Yer: Muaf Peyote Kadıköy

Ücret: Ayakta - 35.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 7, 2018 ~ Tem 7, 2018
Islandman 7 Temmuz Cumartesi akşamı Peyote Muaf Kadıköy'de! After-party house/techno seçkisiyle Sevil Soylu'dan!

Islandman
Tolga Böyük’ün solo projesi olarak 2010 yılında hayata geçen Islandman, vurmalılarda Eralp Güven, synthesizer ve gitarlarda Erdem Başer’in de katılımıyla izleyicilerine ‘afro beat’ ten ‘krautrock’ a uzanan geniş bir müzikal aralık sunuyor. Her üyesinin kendine has müzikal deneyimini ortaya koyduğu topluluk, 2016 yılında Danimarka’lı plak şirketi ‘Music For Dreams’ üzerinden yayınlanan ilk albümü ‘Ağıt’ ile yerli ve yabancı müzik sahnesinde büyük bir yankı uyandırdı. Grubun geçtiğimiz aylarda aynı plak şirketi üzerinden piyasaya sürülen uzun çaları ‘Rest in Space’ plak ve dijital formatıyla müzik listelerine ilk sıradan giriş yaptı.

Sahnede, synthesizerlarla mekanik ses raylarının üzerinde emprovizelerle yol alan, yeni ses diyarlarını keşfetmeyi amaçlayan bir müzik tasarlanırken; keşfe ortak olmak ya da dans ederek geçen treni uğurlamak izleyicinin seçiminde.

Sevil Soylu (dj set)
Dj'lik kariyerine 2012 yılında doğduğu yerde İzmir'de başladı. Bir süre sonra İstanbul'a taşınan, 2yılı aşkın bir süredir de NewSpeak ailesinde olan Sevil yurt dışında, İstanbul ve İzmir’in hatrı sayılır kluplerinde performans sergilemeye devam ediyor. Bir süre öncesinde Petra Recordings ile çalışmaya başlayan Sevil, Setlerinde house - techno - electronica - indie dance -disco - krautrock'tan new wave 'e ve acidlere uzanan bi yolculuğa çıkarıyor.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır. - Etkinlik düzeni ayaktadır. - Kapı açılış saati 21:30, konser saati 22:00'dir.- Organizatör firma, misafirlere rahatça eğlenebilecekleri bir ortam sunabilmek için mekan girişinde uygun görmediği kişileri kapıda bilet iadesi yaparak içeri almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT