Issız Adam Filmi Müzik Danışmanı Hakan Eren İle Eski 45 likler Gecesi - Nil Burak

Tarihler: 14 Şubat 2009 Cumartesi ~ 14 Şubat 2009 Cumartesi - Saat: 22:00

Yer: Studio Live

Ücret: 28,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Studio Live

Adres: Atıf Yılmaz Cad. No:17 Kat: 2-3 Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 77 12 - www.studiolive.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 14, 2009 ~ Şub 14, 2009
14 Şubat`ın En Özel Partisi Nil Burak`la Studio Live da!
Son ayların en çok izlenen ve konuşulan filmi Issız Adam`la bir kez daha hatırladığımız ve belki bu defa daha fazla zihinlerimize kazınan ve her defasında daha bir aşkla dinlediğimiz "Eski 45likler" bu defa 14 Şubatta üstelik Issız Adam Film Müzikleri Danışmanı Hakan Eren imzasıyla Studio Live da aşıkları bekliyor....Hem sadece aşıkları değil aşk acısı çekenleri ve aşık olmak isteyenleride, üstelik çok özel bir konukla!

NİL BURAK !
1975 Yılında başlayan profesyonel müzik kariyerinde pek çok başarıya imza atan Kıbrıs Doğumlu Nil Burak , 70lerdeki yüksek popülaritesini 80ler ve 90lara taşıdıktan sonra şimdi yine Issız Adam filminde seslendirdiği "Yalnızım Ben" ve tabiki "Tatlı Tatlı" , "Birisine Birisine" gibi hitleriyle 2000li yıllardada yıllanmış bir şarap gibi müzikalitesi ve performansıyla hayranlık uyandırmaya devam ediyor...

ANLAMAZDIN ANLAMAZDIN,BANA YALAN SÖYLEDİLER VE DAHA FAZLASI!!!!
Bu çok Özel gecede Ayla Dikmen`den "Anlamazdın"ı, Semiramis Pekkan`dan "Bana Yalan Söylediler"i sevgilinizle ya da dostlarınızla beraber söyleyecek, Cici Kızlar`dan "Delisin", Beyaz Kelebekler`den "Sen Gidince" ya da Şenay`dan "Hayat Bayram Olsa" diyerek yerinizde duramayacak, Belkıs Özener ya da Handan Kara`dan Türk Sineması şarkıları ile unutulmaz Yeşilçam yıllarına geri döneceksiniz.
Issız Adam`la yeniden kulaklarımıza yerleşen Ayla Dikmen, Semiramis Pekkan,Hümeyra ve Sibel Egemen; ve popüler müzik tarihimizin çok özel sesleri Ajda Pekkan, Sezen Aksu, Nilüfer, Erkin Koray, Barış Manço, Gökben, Seyyal Taner, Erol Evgin, Nükhet Duru, Tanju Okan ve daha pek çok isim, hafızalara kazınan şarkıları ve çok sevilen plaklarıyla sizin için hazırlanan özel görüntüler eşliğinde bu partide kulaklarımızda olacak!
Dj Hakan Küfündür geceye 70li ve 80li yılların sevilen aşk parçalarıyla başladıktan sonra Hakan Eren en özel 45likleri sahneye taşıyacak , ve saatler geceyarısını gösterirken Nil Burak da Studio Live sahnesinde sevilen klasikleriye 14 Şubatın en özel gecesine imza atacak!
PROGRAM:
22:00 - 23:30 DJ HAKAN KÜFÜNDÜR
23:30 -00:30 HAKAN EREN
00:30 NİL BURAK


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT