Istanbul Rooftop Festival

Istanbul Rooftop Festival

Tarihler: 08 Eylül 2019 Pazar ~ 08 Eylül 2019 Pazar 08 Eylül 2019 02:00

Yer: Rooftop Çeşitli Mekanlar

Ücret: - 200.00 TL Genel Satış - 150.00 TL Tükendi 3. Avantajlı Dönem - 130.00 TL Tükendi 2. Avantajlı Dönem - 115.00 TL Tükendi 1. Avantajlı Dönem - 100.00 TL Tükendi

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 8, 2019 ~ Eyl 8, 2019
İstanbul Rooftop Festival, dördüncü kez size en yakın terasa inmek üzere...

Kapı Açılış 16:00

"Bir sonbahar klasiğine dönüşen İstanbul Rooftop Festival, 7 Eylül Cumartesi günü İstanbul'un eşsiz teraslarında, geniş bir müzik yelpazesi ve birbirinden farklı aktiviteler ile yaza veda etmeye hazırlanıyor!

2015 yılından bugüne toplam da 30.000'den fazla müzikseveri ağırlayan ve şehrin içinde gerçekleşen en kapsamlı festival olarak tanımlanan İstanbul Rooftop Festival, tek bir bilet ile 15'e yakın mekanı deneyimleme fırsatı tanıyor! 30'dan fazla yabancı, 100'den fazla lokal sanatçının bugüne kadar performans gösterdiği festivalde, müziğin yanı sıra tüm teraslarda farklı zamanlarda gerçekleşen aktivitelere de ev sahipliği gerçekleştiriyor. En kapsamlı haline bu yıl kavuşan festival de 40'tan fazla sanatçı performans gösterecekken, festival bu sene 12 teras da birden gerçekleşecek.

Etkinlik Mekanları

- Anton Peran
- Barcelo İstanbul
- Klein Garten
- Mentha
- Monkey Bar
- Nest
- Sky Pera Bar
- Swissôtel 16 Roof
- W Secret Garden
After Hours : Klein - Flamme

- Etkinlik 18 yaş sınırı vardır. - Belirtilen saat kapı açılış saatidir.- Mekan etkinlik alanı ve etkinlik saatinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT