İstanbul Yelken Kulübünde Yılbaşı

Tarihler: 31 Aralık 2018 Pazartesi ~ 31 Aralık 2018 Pazartesi 31 Aralık 2018 20:00

Yer: İstanbul Yelken Kulübü

Ücret: * Etkinlikte 0-5 yaş arası çocuklar ücretsiz, 6-12 yaş arası çocuklar %50 indirimli, 12 yaş ve üzeri çocuklar da normal bilet satın alınarak etkinliğe katılabilirler.*  Bilet satın alan müşterilerimizin 0542 260 69 00 numaralı telefonu arayarak rezervasyon yaparak masa numaralarını öğrenmeleri gerekmektedir. Sahne Kenarı Masalar (Kişi Başı) - 399.00 TL 2 Kişilik Masalar (Kişi Başı) - 399.00 TL Normal Masalar (Kişi Başı) - 339.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 31, 2018 ~ Ara 31, 2018
İstanbul Yelken Kulübü, benzersiz konumuyla, İstanbul’da  dolu dolu kesintisiz eğlençeli bir Yeni Yıl geçesi  yaşamak isteyenlere 3 sanatcılı, Oryantal ve DJ’li büyüleyici bir geceye sizleri davet ediyor.

Etkinlik Programı :

19.30-20.30 : Müzik eşliğinde lobide karşılama, hoş geldin kokteyli ve masalara yerleşme.
20.45-22.00 : Hakan Yiğit’in müthiş güzel sesi ve sahne performansı ile yılın en cok istek alan Alaturka ve Pop şarkıları eşliğinde eğlençeye başlıyoruz.
22.00-23.30 : Hazal’ın çok özel sesi ile yılın en çok istek alan pop şarkıları eşliğinde canlı sahne performansı.
23.30-23.45 : Oryantal Show.
23.50'den itibaren popüler Türk Pop müziğinin çok özel solisti BAHADIR TATLIÖZ’ün her yaşa hitab eden yeni albüm şarkıları eşliğinde yeni yıla giriş ve eğlenceye devam.
02.00dan itibaren DJ ile Afrter Parti, 03.00’e kadar devam.
01:00’dan itibaren isteyenlere geçe çorbası ikramımız bulunmaktadır. 
03:00'da geceyi sonlandırıp yeni organizasyonlarda görüşmek üzere vedalaşıyoruz.

YEMEK MENÜSÜ

ORDÖV TABAĞI
Beyaz Peynir, Kaşar Peynir, Patlıcanlı al Biber, Mısır Koçanına sarılı somon füme, Çerkez tavuğu, Yaprak sarma, Ispanak tarator, Cevizli kereviz salata, Dereotlu Fava ezme.

ARA SICAK
Sebzeli Krep

ANA YEMEK
Hindi Tandır(Dağ Kekikli Elma dilimli Patates, Kestaneli iç Plav eşliğinde)

KARIŞIK MEYVE TABAĞI

YILBAŞI PASTASI

LİMİTSİZ YERLİ İKRAM veya  İÇECEK

ÇAY / KAHVE

ÇOCUK MENÜSÜ
Köfte tabağı (Plav elma dilimli Patetesli)
Siğara Böreği
Pasta
Meşrubat

- Bilet satın alan müşterilerimizin 0542 260 69 00 numaralı telefonu arayarak rezervasyon yaparak masa numaralarını öğrenmeleri gerekmektedir.- Biletler 1 kişiliktir.- Salon direksiz ve yüksek tavanlıdır, sahne salonun tam ortasında yer almaktadır ve heryere hakimdir.- Sigara içen müşterileriöiz için bir terasımız mevcuttur.- Salonumuzun otoparkı mevcuttur.- Etkinlikte 0-5 yaş arası çocuklar ücretsiz, 6-12 yaş arası çocuklar %50 indirimli, 12 yaş ve üzeri çocuklar da normal bilet satın alınarak etkinliğe katılabilirler.- Salona ulaşım hakkında ;Servis hizmeti verilecektir. Beylikdüzü, Bakırköy, Mecidiyeköy E-5 güzergahından getirme ve götürme hizmeti verilecektir.(Bu güzergah üzerinden geliş gidiş 25.TL karşılığında yararlanılacaktır.) Program bitiminde misafirlerimizi, saat 02’den itibaren, Eğlencenin yapıldığı salonun önünden alınaraktır. 1. Servis; Kartal istikametine, 2. Servis; Kadıköy, Üsküdar, Beşiktaş, Maslak, güzergahına. 3. Servis; Meçidiyeköy, İnçirli, Yenibosna, Beylik düzüne kadar hizmet verecektir. ihtiyaç duyulması halinde, uygun güzergahlara 15.TL karşılığında araç servis hizmeti yapılacaktır. Servisten yararlanmak isteyenlerin önceden kayıtlarını yaptırmaları gerekmektedir.Sabaha Kadar Metrobüs,Vapurlar, Tranvay, Belediye Otobusleri ve Taksiler çalışmaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT