Jack Daniels Rock Competition 4

Tarihler: 11 Nisan 2009 Cumartesi ~ 11 Nisan 2009 Cumartesi - Saat: 22:00

Yer: Ghetto

Ücret: 10 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Ghetto

Adres: Kalyoncu Kulluk Caddesi, 10 Beyoğlu 34440 İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 251 75 01 - www.ghettoist.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 11, 2009 ~ Nis 11, 2009
Jack Daniels Rock Competition 4
11 Nisan Cumartesi 2009 Saat: 22:00

web: http://www.jdrockturkey.com/
Rock Müziğin Kalbi 11.Nisan Cumartesi Muhteşem Bir Final İle “Jack Daniel’s Rock Müzik Yarışması 09” Ghetto’da Atacak !!!
R.E.M Prodüktör David Barbe’den geleceğin rockçısına büyük destek !!!
REM, Drive Rive by Truckers gibi isimler ile çalışan bugüne kadar 300’e yakın albümün prodüktörlüğünü yapan ünlü prodüktör David Barbe , Jack Daniel’s Rock Müzik Yarışması’nda jüri üyeliği yapmak için Türkiye’ye gelmekle kalmıyor aynı zamanda geleceğin rock yıldızları yarışmanın şanslı 2inci gurubuna demo yapma fırsatı sunuyor.
80’lerin En Önemli Grubu Stranglers’ın solisti ve gitaristi Hugh Cornwell , 10 Nisan’da Türkiye’de …
İngiltre’nin en yetenekli şarkı sözü yazarlarından biri olan The Stranglers grubunun solist ve gitaristi Hugh Cornwell,16 yaşında The Stranglers grubunda yer alarak uzun sure UK ve Avrupa ilk 10 listelerinde büyük yankı uyandırmıştır.1990 yılından itibaren kendi single’larını çıkartmaya başlayan modern rock ve punk müziğin etkili ismi İngiliz müzisyen Hugh Cornwell, Jack Daniel’s Rock Müzik Yarışması için özel olarak seçilen jüride yer almak üzere 10 Nisan 2009 tarihinde İstanbul’a geliyor.

BÜYÜK FİNAL 11 NİSAN GECESİ GHETTO’da !!!
Dünya çapında müziğe verdiği desteği her sene artıran Jack Daniel’s‘ın, amatör rock gruplarını geleceğin rock yıldızlarına çeviren müzik yarışmasının 4.sü ”Jack Daniel’s Rock Yarışması” final gecesi ile ilk 3 grup 2009’da hayallerine kavuşuyor !!!

Müzik dünyasının en sıradışı ismi Ayça Şen ve Hakan Tamar’ın çok özel sunumu ile gerçekleşecek final gecesinde Demir Demirkan ve Aylin Aslım muhteşem sahne performansları ile yer alacaklar. Ele avuca sığmayan radyo programları ve nihayet geçtiğimiz ay çıkardığı ’Son Zamanlarda’ adlı albümü ile adından sözettiren Ayça Şen uzun aradan sonra Hakan Tamar ile aynı sahneyi paylaşarak gecenin ritmini yükseltecekler...

Rock Müzik dünyasına yön veren ; Alper Erinç, David Barbe, Demir Demirkan , Haluk Kurosman, Hugh Cornwell, Sebla Koçan ve Tolga Akyıldız’dan oluşan jüri üyelerinin seçtiği ilk 10 grubun canlı performans sergileyeceği ve Demir Demirkan’ın da sahne alacağı sürprizlerle dolu gece 11 Nisan’da Ghetto’da olacak...

Dereceye giren ilk 3 grup özel hediyelere sahip olacak .Ayrıca Jack Daniel’s festivallerinde ünlü müzisyenlerle aynı sahneyi paylaşabilecek !!!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT