JazzExpose - Şenay Ocak Quartet

Tarihler: 27 Haziran 2018 Çarşamba ~ 27 Haziran 2018 Çarşamba 27 Haziran 2018 20:30

Yer: Ankara CerModern

Ücret: 1. Kategori - 39.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 27, 2018 ~ Haz 27, 2018
JazzExpose, Şenay Ocak'ın caz vokali eşliğinde 2018 yaz sezonunun ilk konserini 27 Haziran Çarşamba günü saat 20.30'de CerModern açık havada gerçekleştiriyor. 

Şenay Ocak
Kayseri’de doğan Ocak, müzik ve sahne sanatlarına ilgisi nedeniyle lise yıllarından itibaren müziğe yöneldi. Yabancı dil ağırlıklı liseden mezun oldu.Turizm Rehberlik ve Uluslararası İlişkiler alanında iki fakülteyi yaşadığı yer olan Ankara’da bitirdi. Üniversite yıllarının hemen sonrasında klasik şan eğitimini Ünlü Soprano Hülya Kazan'dan aldı ve çeşitli korolarda alto partileri seslendirdi. Dilan Öztoprak, Sevan Deniz Nart ile müzikal duyma ve işitme çalıştı.
2015 yılında Ünlü gitarist Dave Allen ve Amerikan Büyük Elçiliği'nin düzenlemiş olduğu Klasik Keyifler caz workshopuna katılma şansına erişti ve böylece Sibel köse , Cem Aksel ve Dave Allen eşliğinde ensemble çalışması yaptı.
Bahçeşehir Üniversitesi Caz Yüksek lisans hazırlık sınıfında vokal alanında Sibel Köse, Başak Yavuz ve Uraz Kıvaner eşliğinde ensemble ve atölyelere katıldı. Ayrıca caz alanında müzik teori derslerine Şevket Akıncı ve Baki Duyarlar ile başladı.Bahçeşehir Üniversitesi Caz Akademisi’nde kendi gibi öğrenci olan müzisyenlerle On Queue Jazz Band'i kurdu ve İstanbul’da caz kulüpleri ve festivallerde sahne aldı.
Hacettepe Üniversitesi Caz Anasanat öğretim üyesi Aydın Kahya ile “caz vokal teknikleri ve stili” üzerine çalıştı, aynı zamanda Aydın Kahya ve Şef piyanist, öğretim üyesi Erol Erdinç , değerli piyanist ve Odtü Caz Orkestrası Şefi ve öğretim üyesi Ümit Eroğlu ve genç yaşına rağmen dünyaca ünlü şef ve öğretim üyesi Rustam Rahmedov ile sahne almaya Ankara’da devam etti. 

Hacettepe Üniversitesi 50.yıl bahar konserinde Hacettepe Üniversitesi Akademik Senfoni Orkestrası ile de sahne alan sanatçı, Ankara’da ve İstanbul’da caz konserleri ve sahne performanslarının yanısıra, eğitimini yurtdışı ve yurtiçi workshoplar ve İstanbul’da ünlü caz duayenleri ile enstrüman,vokal ve müzik teori alanında sürdürmektedir
Yaza merhaba diyen Şenay Ocak Quartet , özellikle eserlerin Broadway hikâyeleri ve tarihceleri, yaz temalı Blues ve minör Blues alt yapılı şarkılar ve zaman içerisinde size keyifli bir yolculuk yaptıracak bir repertuvarla siz Ankaralıları selamlıyor. Konser boyunca hem duygulanım hem egleneceginiz , kendinizden parçalar bulacağınız bu konsere 
Gitar'da : Kerem Özalp
Davul : Canberk Hacibaloglu
Bass : Selçuk Canberk Dağtekin 

Eşlik ediyor olacak.

*PDF Biletinizi Yazdırmayı Unutmayınız.*Etkinlik bistro masa ve yemekli masa düzenindedir.Yemekli masa tercih edenler (0312) 310 00 00/140 numarasından rezervasyon yaptırmaları rica olunur.*CerModern etkinlik ile ilgili değişiklik yapma hakkını kendinde saklı tutar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT