Jehan Barbur Albüm Lansman Konseri

Tarihler: 25 Mart 2019 Pazartesi ~ 25 Mart 2019 Pazartesi 04 Nisan 2019 20:30

Yer: Caddebostan Kültür Merkezi Büyük Salon

Ücret: - Tam 78.50 TL Öğrenci 68.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Bağdat Cad. Haldun Taner Sok. No: 11 CADDEBOSTAN Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 467 36 00 - 0216 467 25 68

Web: http://ckm.kadikoy.bel.tr/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 25, 2019 ~ Mar 25, 2019
Dingin vokali, hikayesi bol şarkılarıyla Türkiye’nin en başarılı vokallerinde Jehan Barbur, 7. Solo albümü ‘Ürkerek Söylerim’ lansman konseriyle Caddebostan Kültür Merkezin’de sizlerle...

Jehan Barbur ’un diğer albümlerde olduğu gibi yine prodüktörlüğünü üstlendiği yedinci  solo albümü “Ürkerek Söylerim” Ada Müzik etiketiyle çıktı.  Barbur, ilk defa kendine ait olmayan şarkılar seslendirdiği,  daha ziyade yorumcu kimliğinin ön planda olduğu bir albümle karşımıza çıkıyor.

Çocukluğunda, yüreğine dokunmuş,  ezgi ve sözlerine özellikle önem atfettiği türküleri seçerek bu albümü yaptığını belirten sanatçı, albümde on türkü seslendirmiş.

Albümde Keklik İdim Vurdular, Dağlara Küstüm Ali, Sen Bir Aysın-O Yar Gelir, Şu Karşıki Dağda Kar Var, Gesi Bağları, Ey Şahin Bakışlım, Manastırın Ortasında, Altın Yüzüğüm Kırıldı, Bir Ay Doğar ve HışHışı Hançer türkülerine yer veren sanatçı, her şarkıda farklı müzisyen ve aranjörlerle çalıştı. Çağrı Sertel, Eylül Biçer, Emir Altuğ Karakaya, Cenk Erdoğan,  Evrim Tüzün, Onur Başkurt ve Kemal Evrim Aslan’ın aranjör olarak isimlerinin olduğu bu albümde her şarkı farklı bir tatla yeniden yorumlandı.

Yıllardan beri süre gelen ve herkesin hayatında farklı bir hatırası ve etkisi olan bu türküleri, yeniden yorumlarken, geleneklerine saygıda kusur etmemeye özen gösterdiğinden, albümün adını “Ürkerek Söylerim” koyduğunu belirten JehanBarbur, konserlerine, eski albüm şarkılarını, yeniden yorumladığı bu türkülerle harmanlayarak devam etmektedir.

- 8 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır.- 8 yaş ve üzeri bilete tabidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT