Jehan Barbur

Jehan Barbur

Tarihler: 26 Şubat 2019 Salı ~ 26 Şubat 2019 Salı 26 Şubat 2019 19:30

Yer: Zorlu PSM - Turkcell Platinum Sahnesi

Ücret: 1. Kategori - 90.00 TL 2. Kategori - 60.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 26, 2019 ~ Şub 26, 2019
Müziğinde, yaşadığı coğrafya ve toplumdan beslendiği olgulara yoğun ve etkileyici tonlarda şahit olduğumuz sevilen sanatçı Jehan Barbur, 26 Şubat’ta Atlantis Yapım işbirliğiyle gerçekleştirilen Vestel #gururlayerli konserleri kapsamında Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi’nde!

Kapı Açılış 20:30
Jehan Barbur 21:00

Bestelerine yol arkadaşlığı yaptığımızda ürettiği müziğe en üst notalarda tutulmamızı sağlayan Jehan Barbur, lisans eğitimini Ankara Bilkent Üniversitesi’nde “Amerikan Kültürü ve Edebiyatı” bölümünde tamamladı. ‘Gidersen’, ‘Leyla’, ‘Biraz Seninle Biraz Kendimle’ gibi parçaların yer aldığı İlk albümü “Uyan”ın prodüktörlüğünü bizzat kendisi üstlenen Barbur, bu albümle birlikte yankısına kulak vermekten korktuğumuz; bir o kadar da hazır olduğumuz düşünce ve duygularımıza mikrofon tutarken, “Hayat”, “Sarı”, tekli çalışması “Kendine Zaman Ver” ve solo albümü “Sizler Hiç Yokken” gibi çalışmalarla bizlerle buluşmaya devam etti.  

Barbur 2009’da çıkardığı ilk albümünden itibaren, bir hikaye anlatıcısı olarak, çağdaş kadın ozan geleneğini sürdürme gayretinde olup, müzik dünyasında kendine özgü bir yer edinmeyi başardı.

Besteleri ve sözleri bugüne kadar birçok dizi, sinema filmi ve tiyatro oyununda kullanılan Jehan Barbur, 2011 tiyatro sezonunda seyirci ile buluşan Özen Yula’ nın yazıp yönettiği; Yetkin Dikinciler, Sema Keçik, Sinan Tuzcu, Teoman Kumbaracıbaşı, Beste Bereket ve kendisinin de rol aldığı yarı müzikal bir oyun olan  ‘Şems!  Unutma!’ oyununun müziklerini besteledi. Oyun, 11. Direklerarası Tiyatro Seyirci Ödülleri kapsamında ‘En İyi Özgün Müzik’ dalında birincilik ödülüne layık görülürken, Afife Jale Tiyatro Ödülleri’nde, “En İyi Tiyatro Sahne Müziği” dalında üç adaydan biri olarak gösterilmiştir.

Bir hikaye anlatıcısı olarak tanımlayabileceğimiz Barbur yazın hayatına edebiyat dergilerine yazılar yazarak başladı ve günümüze kadar üç kitap yayınlandı.

- 8 yaş ve üstü çocuklar için uygundur.- Gösteri başladıktan sonra salona seyirci alınmayacaktır.- Mekan, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Öğrenci bileti Öğrenci kimliği ile geçerlidir. Etkinlik günü kimlik ibraz edilmesi gerekmektedir.- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.- Öğrenci biletleri tükenmiştir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT