Jehan Barbur

Jehan Barbur

Tarihler: 30 Nisan 2019 Salı ~ 30 Nisan 2019 Salı 30 Nisan 2019 21:30

Yer: Tamirane Akasya

Ücret: 4 Kişilik Masa 400.00 TL2 Kişilik Masa 200.00 TL Numarasız - 67.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Acıbadem Mh. Çeçen Sokak No:25/371, Akasya Avm No:1 D:Kat Üsküdar İstanbul

Telefon: (0216) 519 27 71

Web: http://www.tamirane.com/tr/tamirane/tamirane-akasya/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 30, 2019 ~ Nis 30, 2019
Türkiye’nin en başarılı vokallerinden ve şarkı yazarlarından biri olan Jehan Barbur, 30 Nisan “Dünya Caz Günü”nde, Tamirane Akasya sahnesinde seninle buluşmaya geliyor!

En sevilen şarkılarını ve son çıkardığı albümü “Ürkerek Söylerim”den seslendireceği parçalarıyla unutamayacağın bir Jehan Barbur konseri dinlemeye hazır ol!

Jehan Barbur’un diğer albümlerde olduğu gibi yine prodüktörlüğünü üstlendiği yedinci  solo albümü “Ürkerek Söylerim” Ada Müzik etiketiyle çıktı.  Barbur, ilk defa kendine ait olmayan şarkılar seslendirdiği,  daha ziyade yorumcu kimliğinin ön planda olduğu bir albümle karşımıza çıkıyor. “Çocukluğunda, yüreğine dokunmuş,  ezgi ve sözlerine özellikle önem atfettiği” türküleri seçerek bu albümü yaptığını belirten sanatçı, albümde on türkü seslendirmiş. Albümde Keklik İdim Vurdular, Dağlara Küstüm Ali, Sen Bir Aysın-O Yar Gelir, Şu Karşıki Dağda Kar Var, Gesi Bağları, Ey Şahin Bakışlım, Manastırın Ortasında, Altın Yüzüğüm Kırıldı, Bir Ay Doğar ve Hış Hışı Hançer türkülerine yer veren sanatçı, her şarkıda farklı müzisyen ve aranjörlerle çalıştı. Çağrı Sertel, Eylül Biçer, Emir Altuğ Karakaya, Cenk Erdoğan,  Evrim Tüzün, Onur Başkurt ve Kemal Evrim Aslan’ın aranjör olarak isimlerinin olduğu bu albümde her şarkı farklı bir tatla yeniden yorumlandı. 

Yıllardan beri süre gelen ve herkesin hayatında farklı bir hatırası ve etkisi olan bu türküleri, yeniden yorumlarken, geleneklerine saygıda kusur etmemeye özen gösterdiğinden, albümün adını “Ürkerek Söylerim” koyduğunu belirten Jehan Barbur, konserlerine, eski albüm şarkılarını, yeniden yorumladığı bu türkülerle harmanlayarak devam etmektedir.

- 18 yaş sınırı vardır. 18 yaş altı seyircilerimiz etkinliğe anne ve/veya baba refakatinde katılabilirler.- Belirtilen saat konser başlangıç saatidir. Kapı açılış saati ise 20:00'dir.- Etkinlik mekanına kamera ve fotoğraf makinası sokmak yasaktır.- Mekan etkinlik alanı ve etkinlik saatinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Yemek rezervasyonu için lütfen 0216 519 27 71’i arayın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Festival Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT