Jill Scott

Tarihler: 17 Temmuz 2012 Salı ~ 17 Temmuz 2012 Salı Saat: 21:15

Yer: Turkcell Kuruçeşme Arena

Ücret: 1. Kategori - 130.00 TL (Tribün) 2. Kategori - 110.00 TL (Tribün) 3. Kategori - 99.00 TL (Tribün) 4. Kategori - 87.50 TL (Sahne Önü Ayakta)

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Turkcell Kuruçeşme Arena

Adres: Muallim Naci Cad. No:60 Ortaköy Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 263 39 83

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 17, 2012 ~ Tem 17, 2012

Grammy ödüllü, yeni nesil divalardan biri olmanın ötesinde, gerçek anlamda çok yönlü bir sanatçı olan Jill Scott, 17 Temmuz Salı akşamı, BKM ve HIP işbirliği ile Turkcell Kuruçeşme Arena’da ilk defa İstanbul’lu müzikseverler ile buluşacak...

Soul, r&b, caz, hip hop gibi müzik janrlarının önemli isimlerinin ağırlanacağı “Summer of Soul” geceleri kapsamında 4 Haziran’da Macy Gray’in sahne alacağı, Turkcell Kuruçeşme Arena’nın bir diğer konuğu Jill Scott olacak.

Scott, caz, r&b, hip hop ve sözlü anlatım gibi farklı tarzları Neo Soul zemininde birleştiren eşşiz bir vokal ve besteci olmasının yanı sıra, oyunculuk kariyerinde de ciddi başarılar yakalamış ve şiir kitapları yayınlanan çok yönlü bir sanatçıdır. Vokal yeteneğini son derece geniş bir yelpazede kullanabilen Jill Scott, yumuşak ve duygu yoğunluğu yüksek olan parçaları ruhuna dokunarak söylediği gibi, son derece güçlü ve marşvari parçaları büyük bir kuvvet ve yoğunlukla yorumlamaktadır. Parçaları genç dileyiciler için yeterince taze ve dinamikken, aynı zamanda yetişkin dinleyiciler için “soulful” olmayı başarabiliyor. İlk albümü “Who Is Jill Scott? Words and Sounds Vol. 1” ile multi platinium seviyesinde satış başarısı yakalayan Jill Scott, Amerikan müzik piyasasında çok dikkat çekmiş, büyük övgü almış ve bu albümle toplam 5 Grammy adaylığı kazanmıştır. Bazı kritikler tarafından “Yeni Aretha Franklin” olarak tanımlanan sanatçı, sonraki albümleri ile 3 Grammy ödülü, 3 Soul Train ödülü ve 4 Lady of Soul ödülü almıştır.

Son 10 yılın en başarılı, yeni nesil soul vokallerinden Jill Scott, geçtiğimiz yıl yayınladığı son albümü “The Light of The Sun” turnesi kapsamında 17 Temmuz Salı akşamı ilk defa İstanbul’da sahne alacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT