Joss Stone

Joss Stone

Tarihler: 11 Temmuz 2019 Perşembe ~ 11 Temmuz 2019 Perşembe 11 Temmuz 2019 21:00

Yer: Volkswagen Arena

Ücret: Sahne Önü - 385.00 TL 1. Kategori - 275.00 TL 2. Kategori - 222.00 TL 3. Kategori - 166.50 TL 4. Kategori Orta Tribün - 133.50 TL 5. Kategori Orta Tribün - 112.00 TL Ayakta - 112.00 TL Öğrenci - 89.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: UNIQ İstanbul - Huzur Mah. Maslak Ayazağa Cad. Ayazağa Cendere Yolu No: 4 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 334 01 00

Web: http://www.vwarena.com

E Posta: info@vwarena.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 11, 2019 ~ Tem 11, 2019
Joss Stone, 11 Temmuz'da Volkswagen Arena'da sizlerle...

Şarkıcı ve söz yazarı Joss Stone, tutkulu vokali ve farklı müzik türlerini keşfetme merakı ile dünya müziğinin en özgür ruhlu sanatçılarından. İlk gençlik yıllarında Aretha Franklin şarkılarıyla vokal çalışmaları yapan, daha sonra kendine has, güçlü ve parlak bir vokal tekniği geliştiren Stone, ilk albümüyle Grammy ve Brit ödüllerine adını yazdırdı. Takip eden yıllarda yedi başarılı albüm daha yayımladı. James Brown, Herbie Hancock, Stevie Wonder, Gladys Knight, Sting, Van Morrison ve Melissa Etheridge gibi efsanelerle birlikte sahne aldı. Jeff Beck, Sting, Mick Jagger ve Damien Marley gibi müzisyenlerin albümlerine katkıda bulundu. Soul müzikle şekillenen kariyerinde her daim yeni açılımlar da yaparak keşifçi tavrını korudu. 2015 tarihli albümü Water for Your Soul Billboard tarafından yılın en iyi reggae albümü seçildi.

2017’de Afro-pop, funk ve soul etkileşimli kolektif projesi Project Mama Earth’te Nitin Sawhney, Étienne M'Bappé, Jonathan Shorten ve Jonathan Joseph ile birlikte yer aldı. Joss Stone’un bir sonraki durağı 26. İstanbul Caz Festivali. 

Kapı açılışı: 20.00
Konser: 21.00

Lütfen dikkat!Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir. - Konser sırasında kamera, fotoğraf makinesi, cep telefonu ve her türlü kayıt cihazı ile kayıt yapılması yasaktır.- Konserlere 7 yaşından küçük çocukların getirilmemesi rica olunur. Çocukça Bir Gün etkinliği için bu sınır 5 yaştır. - Satın alınan biletler, konserin iptal olması veya tarihinin değişmesi durumları dışında değiştirilemez veya iade edilemez. İade ve değiştirme işlemleri konser gününe kadar yapılmalıdır.- Elde olmayan nedenlerle konser mekânlarında değişiklik olabilir. Festival yönetimi, yeni mekânda izleyicilerimizin bilet numaralarına en yakın yerleri temin edecekleri bir oturma planı hazırlayacaktır.- Elde olmayan nedenlerle sanatçılarda ya da program içeriklerinde değişiklik yapılabilir.-  Oturma düzeni olan konserlerde, “ayakta” bileti almış olan izleyiciler sadece oturma düzeninin arkasından itibaren veya görevliler tarafından kendilerine gösterilen alanlarda yer alabilirler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT