Jukebox

Tarihler: 28 Mart 2014 Cuma ~ 28 Mart 2014 Cuma Saat:23:59

Yer: Bronx Pi Sahne

Ücret: Ayakta - 20.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: İstiklal Caddesi Terkos Çıkmazı No: 8 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 293 53 98

Web: http://http://www.bronxpisahne.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 28, 2014 ~ Mar 28, 2014
Jukebox

Rock müzik grubu Jukebox, Bronx Pi Sahne'de sevdiğiniz şarkıları kendilerine özgü biçimde yorumlayacak.

Bir lise grubu olarak İstanbul (Erkek) Lisesi’nde temellerini atan grup, 2006 yılında Jukebox adını aldı. Her cuma pop, pop rock ve R&B ağırlıklı eğlenceli repertuvarıyla Bronx'ta sahne almaya devam eden Jukebox, İstanbul'da Jolly Joker, Ghetto, Kemancı, Jazz Stop, Oldcity, Pulp ve Studio Live başta olmak üzere sayısız farklı 
mekanda, Bursa’da Kat 3, Resimli Bar ve Çaçaron’da, Eskişehir’de ise Glow ve Zed Bar'da konserler verdi. Oldcity’de, Mojo’da ve Bronx’ta yedi sene boyunca cuma ve cumartesi geceleri bar programı yaptı. Başta birçok takipçisinin bulunduğu Boğaziçi, Galatasaray, Sabancı ve Koç Üniversiteleri olmak üzere, üniversite ve lise 
festivallerinde sahne aldı. Levent Yüksel, Duman, Şebnem Ferah, Aylin Aslım, Hande Yener dahil birçok sanatçının konserlerine ön grup oldu.

Grup, Ağustos 2009’da Timeout İstanbul’da, sadece 5 grubun girebildiği “Favori Cover Grupları” listesinde en üst sırada yer aldı. “Taksim’in en coşturan, en bilinen cover gruplarından” açıklamasıyla aynı dergiye Mart 2011’de özel bir röportaj verdi. Milliyet Cadde, Tempo, TheMagger gibi gazete, dergi ve bloglarda röportajlarıyla yer aldı.

Taksim’de canlı müzik dendiğinde akla ilk gelen grup olan Jukebox, bu sezon Daft Punk, Bruno Mars, Lana Del Rey, Jay Z, Bedük, Tarkan, Sezen Aksu gibi bilinen sanatçıların parçalarına getirdiği özgün yorumlarıyla eğlenmek isteyen herkesi her cuma gecesi 00.30 – 03.30 arasında Bronx’a bekliyor.

- 18 yaş sınırı vardır.
- Etkinlik saat 00:30'da başlayacaktır.
- Organizatör firma etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade etmek kaydı ile içeri almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT