KalFest 2020

Tarihler: 02 Mayıs 2020 Cumartesi ~ 02 Mayıs 2020 Cumartesi 02 Mayıs 2020 14:00

Yer: KüçükÇiftlik Park

Ücret: *2. Avantajlı Dönem Bilet Fiyatlarıdır. 27 Şubat'ta bilet fiyatları yükselecektir. Ayakta - 95.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Kadırgalar Cad. No:4 Maçka Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 231 30 45

Faks: 0212 231 19 74

Web: http://www.kucukciftlikpark.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 2, 2020 ~ May 2, 2020
Türkiye’ nin en büyük lise festivali KALFest 21 yaşında!

"2 Mayıs’ ta KüçükÇiftlik Park' tayız!

Sadece konserlerin olduğu bir etkinliğe “festival” demeyecek kadar tarz sahibi bir genç olduğunu biliyoruz!
“KALFest” te sevdiğin müzik gruplarının yanı sıra arkadaşlarınla yarışabileceğin en eğlenceli oyun platformları, en sevdiğin, rengârenk birbirinden genç markalar, birbirinden lezzetli yemek seçenekleri ve daha birçok etkinlik bulabileceksin!

"Ritmi hiç durmayan KALFest sahnesinde bu sene kimler mi var? 

Haluk Levent
Haluk Levent ilk kez KALfest Sahnesinde !26 yıllık sahne tecrübesini hala ilk günkü heyecan ve enerjisiyle sürdüren Haluk Levent, KALFest sahnesinde unutulmaz bir geceye davet ediyor.

Ceza
"Çocukluğundan bu yana rap müziğe duyduğu ilgiyi Public Enemy grubundan aldığı ilhamla hayata geçiren ve Dr Fuchs ile bir araya gelerek kurdukları Nefret grubuyla profesyonel müzik hayatına başlayan Ceza, 2002 yılından bu yana solo çalışmalarına devam ediyor.

Ceza, iTunes tarafından 2015'in En İyi Rap /Hip Hop albümü seçilen "SUSPUS" un yanı sıra, dünden bugüne en sevilen şarkılarıyla  dinleyicileri ile buluşacak."

Gripin
Son çıkardıkları "Beni Boş Yere Yorma" single' ından sonra yeni albüm kayıtlarına hızlıca devam eden Gripin grubu diğer yandan da konserlerine devam ediyor.

Böyle Kahpedir Dünya, Aşk Nereden Nereye, Beş, Durma Yağmur Durma, Vazgeçtim Ben Bugün, Yalnızlığın Çaresini Bulmuşlar, Sen Gidiyorsun, Neden Bu Elveda, Bir Cevabım Var Mı? gibi birbirinden hit şarkılarını seslendirecekleri, muhteşem sahne performanslarıyla KALFest Sahnesinde..

Son Feci Bisiklet
Ankara çıkışlı indie rock grubu 2013’te kuruldu. İlk kısaçalar ‘Son Feci’ ile yerli müzik takipçilerinin kalbini bir çırpıda çaldı ve yükselişe geçen alternatif sahnenin başrol oyuncularından birine dönüştü. 2015’te yayımladığı ilk uzunçalar ‘Vesaire’ nin ardından sahne almadık festival ve mekan bırakmadılar. 2016’da yayınladıkları ara single’lar ardından 2017 sonbaharında yeni albümleri ‘Kötü Şeyler’ i yayınlayan grup, 2018 ilkbaharında yayınladıkları yeni single'ları "Yerlerde" ve "Çar Bomba" ile müzik serüvenlerine devam ediyorlar.

Patron
Ege Erkurt, namı değer Patron, Türkçe rap dinleyerek edindiği rap sevgisine kayıtsız kalamayarak 2000 yılında sektörün içine giriyor. Ilk albümü Yeraltından Yeryüzüne Hammer (2009) çıkana kadar amatör ilgisini devam ettiren Patron arka arkaya Professional 1, 2, 3, 4(2010, 2011, 2013, 2017), Boss (2015), Totem (2018), Sosyopat (2018) ve Pmc Legacy Vol 1.(2019) gibi albümlerle üretkenliğini sürdürürken yükselişte olan Türk rap yıldızlarıyla da single çalışmalarına imza atmaya devam ediyor.

Emir Can İğrek
"Son dönemde yıldızı parlayan genç besteci, söz yazarı ve vokalist Emir Can İğrek müzik yolculuğuna Tekirdağ'da kurduğu sahne gruplarıyla başladı. Nazım Hikmet Akademi'sinde şan ve solfej eğitimi aldıktan sonra Nazım Hikmet Akademi Korosu'nda 4 yıl koristlik yapan Emir Can, BiP Akustik adlı programda bestelerini sunma imkanı buldu ve sesini duyurdu. Ferhat Göçer, Funda Arar gibi ünlü isimlere beste veren genç sanatçı genellikle kendi bestelerinden oluşan repertuvarı ile sevenlerinin karşısına çıkacak."

Sedef Sebüktekin
Sedef  Sebüktekin, 1990 yılında doğdu ve 2011 yılına kadar İstanbul'da büyüdü, ve daha sonra şarkı söylemenin büyümekten daha ilginç bir aktivite olduğu kararını aldı. Bugün, hala şarkı söylemeye devam ediyor. Ayrıca Facebook sayfasında kedi fotoları paylaşıyor.

- Kapı açılış saati 13:00’dür.- Etkinlik hertürlü hava koşulunda gerçekleştirilecektir.- Tüm yaş grubu çocuklar bilete tabidir.- Organizatör firma uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade etmek kaydı ile içeri almama hakkına sahiptir.- Profesyonel ses ve görüntü cihazı sokmak yasaktır.- Dışarıdan yiyecek-içecek getirmek yasaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT