Kamil Erdem Quartet&Rene Sopa

Tarihler: 12 Şubat 2010 Cuma ~ 12 Şubat 2010 Cuma - Saat: 20:30

Yer: Fransız Kültür Merkezi

Ücret: 5 TL

Adres: İstiklal Cad. No: 4 Taksim Taksim İstanbul

Telefon: 0212 393 81 11

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 12, 2010 ~ Şub 12, 2010
René SOPA, akordeon
Kâmil ERDEM, bas gitar
Şenova ÜLKER, trompet
Erhan SEÇKİN, davul

İlk kez 2009 yılında İstanbul Uluslararası Caz Festivali’nde aynı sahneyi paylaşan René Sopa ve Kamil Erdem, bu konserin başarısının ardından bir dizi konser için tekrar biraraya geliyor. Müziği, cazın yanısıra akordeonun Avrupa ve Güney Amerika geleneksel tavırlarından etkiler da taşıyan René Sopa, bugün Fransa’da caz akordeonun en önde gelen temsilcilerinden. Basçı Kâmil Erdem ise, geleneksel müziklerden izlenimlerini yansıttığı beste ve yorumlarıyla kendine özgü bir tarz geliştirmekte.

Erdem ve Sopa, konserlerinde özgün besteleri ile, Fransız ve Türk müziklerinden yansıtacakları renklerin yanında, cazdan tangoya geniş bir yelpazeye yer verecekler. Grubun diğer iki elemanı ise, yer aldıkları birçok grupta ustalıklarını kanıtlayan Şenova Ülker ve Erhan Seçkin.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT