Kamufle Albüm Lansman Konseri

Tarihler: 16 Nisan 2015 Perşembe ~ 16 Nisan 2015 Perşembe 20:30

Yer: Babylon

Ücret: Sınırlı Sayıda Avantajlı Dönem: 28,25 TLNormal Dönem: 33,75 TLKapı: 35,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Şehbender Sok. No:3 Tünel Asmalımescit Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 292 73 68

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 16, 2015 ~ Nis 16, 2015

Kamufle, "Hayale Daldım" albümünün lansman konseri ile 16 Nisan Perşembe akşamı Babylon sahnesinde olacak! Gecede ayrıca DJ Hırs ve Grup Ses Beats ile ısınma turları atılacak.

Hip-hop kültürüyle ilkokul çağında tanışan, ilk amatör kayıtlarıyla 2004'te müzik kariyerine adım atan Kamufle, kısa sürede başarı yakalayarak iyi bir dinleyici kitlesi yakaladı. Kırka yakın şehirde birçok hip-hop jam, festival ve organizasyonda sahne alan Kamufle, 2012 yılında Hiphoplife.PRO ve Pasaj Müzik ortaklığıyla ilk albümü Olumsuzluklar'ı dijital ortamda dinleyicisine sundu. 

"Olumsuzluklar" albümünün çıkışından hemen sonra ikinci albümü "Hayale Daldım" için çalışmalara başlayan Kamufle, 2013 yılının son günlerinde başarılı şarkıcı Gökçe ile yaptığı "Sittin Sene" adlı parçayı single olarak yayımlayarak, müzik piyasasında büyük ilgi uyandırdı. Can Sarcan imzası taşıyan "Sittin Sene" klibi de büyük yankı buldu. 

11 parçadan oluşan "Hayale Daldım" albümünde Kamufle'ye Gökçe, Aslı Güngör, Bilge Kösebalaban, Softa, Moral, Allame, Pit10, Sahtiyan, Sansar Salvo, Da Poet ve Patron eşlik ediyor.

Gecede konuk DJ'ler: DJ Hırs, Grup Ses Beats

Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz KonserVe aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.
- Seyirci Babylon'da yapılan genel ses ve görüntü kayıt çalışmaları dahilinde kendi ses ve görüntüsünün kayıt altına alınmasına izin verir ve Babylon ya da ilgili konser organizatörünün bu kayıtları serbestçe kullanma yetkisi olduğunu kabul eder.
- Kapı açılış 20:30
- Konser 21:30

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT