Kamufle

Kamufle

Tarihler: 03 Şubat 2023 Cuma ~ 03 Şubat 2023 Cuma 03 Şubat 2023 19:00

Yer: Babylon

Ücret: Tam 125.00 ₺ - Tam 150.00 ₺ - Öğrenci 75.00 ₺

Nereden Alınır: www.mobilet.com internet sitesinden ulaşabilirsiniz.

Adres: Tarihi Bomonti Bira Fabrikası, Birahane Sokak, Bomonti Şişli İstanbul

Telefon: (0212) 292 73 68

Web: http://babylon.com.tr

E Posta: info@babylon.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 3, 2023 ~ Şub 3, 2023
Solo ve ortak üretimleriyle yerli hip-hop sahnesinin önde gelen, üretken isimlerinden Kamufle ve konuklarıyla 3 Şubat akşamı buluşuyoruz! Hip-hop kültürüyle ilkokul çağında tanışan Kamufle, ilk resmi albümü “Olumsuzluklar”ı 2012’de paylaştı. Türkiye’nin birçok şehrinde konserler veren ve festivallerde yer alan başarılı rapçi, müzikal yolculuğuna “Hayale Daldım” ve “19T” albümleriyle devam etti. Yayımladığı parçalar ve dinamik canlı performanslarıyla adından sıkça söz ettirerek Türkçe rap’in önemli isimleri arasına girdi. Üretken rapçi, funk ve groove tarzlarını rap ile birleştirdiği özgün stilinin yanı sıra; müziğinin yüksek enerjisini destekleyen canlı orkestrasıyla da dikkat çekiyor. Wiz Khalifa’nın Türkiye konserinin açılışını yapan Kamufle, bugüne dek yayımladığı albümlerinin yanı sıra birçok teklisini de dinleyicisiyle paylaştı ve yerli sahneden birçok farklı türde müzik yapan sanatçının parçalarına konuk oldu. 2021’de Lara Di Lara ile yaptığı iş birliğinin ürünü olan “Denge” kısaçaları; trip-hop, lo-fi ve hip-hop deryalarında ikilinin yakaladıkları uyumla yerli sahnenin heyecan verici projeleri arasına girdi. Kamufle, geçtiğimiz aylarda Elektro Hafız ile bir araya geldiği “USANDIM” teklisini dinleyicisiyle paylaştı.

Tüm Bilet Fiyatları:

Tam 125.00 ₺

Tam 150.00 ₺

Öğrenci 75.00 ₺

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT