Kayıkhane Gazinosu

Tarihler: 09 Mart 2019 Cumartesi ~ 09 Mart 2019 Cumartesi 09 Mart 2019 21:30

Yer: Moda Kayıkhane

Ücret: Üst Balkon VIP Masa (4 Kişilik) - 800.00 TL Ayakta - 100.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Moda Caddesi No:192 MODA Kadıköy İstanbul

Telefon: (0216) 336 44 46

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 9, 2019 ~ Mar 9, 2019
‘’Kayıkhane Gazinosu’’ gösterileri devam ediyor.

"Seyirci rekoru kıran “Kayıkhane Gazinosu”, 2. ve yeni kadrosu ile 9 Mart Cumartesi gecesi Moda Kayıkhane’de! 

60’lı, 70’li ve 80’li yıllar boyunca eğlence kültürümüzün ayrılmaz bir parçası olan gazinoların kalabalık kadrolu, anlı şanlı eğlencelerini günümüze taşıyan “Kayıkhane Gazinosu” çok büyük ilgi gördü. Gösteri izleyenler tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı ve gazino günlerinin göz kamaştıran yıldızlarıyla yeniden buluştu. Eğlenmek için değil, müzik dinlemek için gidilen gazinolar artık tarihe karışmış sayfalarda yer alsa da, müzik dünyamızın yaşayan büyük yorumcuları ve tadına doyulmayan şarkıları ‘’Kayıkhane Gazinosu’’ sayesinde seyirci ile buluştu.“’Kayıkhane Gazinosu”nda tam 10 sevilen isim, Şef Osman Nar yönetimindeki Orkestra eşliğinde ardı ardına sahneye çıkıyor.

Şarkı söyleme tekniğiyle Türk Sanat Müziğimizde ekol olmayı başarmış en önemli yorumcumuz Muazzez Abacı’nın  assolistlik yapacağı kadroda, göz alıcı fiziği kadar güçlü sesiyle de her dönem herkesi derinden etkilemiş Yeliz ve uzun yıllarda sahnede görmediğimiz Pakize Suda ile müzik dünyamızın en önemli yorumcuları Ersan Erdura, Nil Ünal, Nilgün Onatkut, Yeşim, Atilla Yelken, Güzin ile Baha ve de ayrıca  arabesk şarkılarıyla Tüdanya da bu muhteşem kadroya dahil oluyor. Tıpkı eskinin gazinoları gibi, “Kayıkhane Gazinosu” da izleyenlere bütün bir gece boyu, hem bir dolu sevilen sesi dinleme, hem de eğlenme fırsatı veriyor. Bir konserde birden çok şarkıcı izlemek ve dinlemek isteyenler, bir zamanların şahane gazino programlarını özlemle hatırlayanlar… “’Kayıkhane Gazinosu” tam size göre!Büyük orkestra, birbirinden şık, gösterişli solistler ve göz kamaştıran assolist…"

Yıllardır sürdürdüğü programları ve yaptığı albümlerle Türk popunun kayıp tarihini gün ışığına çıkaran Hakan Eren’in hazırladığı bu büyük gazino eğlencesi, iki binli yıllar usulü ’Kayıkhane Gazinosu’’ ile  9 Mart Cumartesi saat:22.30’da Moda Kayıkhane’de!

- Kapı açılış saati 21:00, konser başlangıç saati 22:30’dur.- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.  - Organizasyon şirketi, bilet fiyatlarını değiştirme hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT