Kazy Lambist

Kazy Lambist

Tarihler: 23 Ekim 2021 Cumartesi ~ 23 Ekim 2021 Cumartesi 20:30

Yer: Zorlu PSM - %100 Studio

Ücret: Genel Satış - Tam - 77,00 ₺ Öğrenci - 66,00 ₺

Nereden Alınır: https://www.passo.com.tr/

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Web: https://www.zorlupsm.com/tr

E Posta: info@zorlupsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 23, 2021 ~ Eki 23, 2021

Geçtiğimiz sezon olağanüstü performanslarıyla kendine hayran bırakan Fransız müzisyen Kazy Lambist, 23 Ekim 2021'de yeniden %100 Studio sahnesinde!

Elektronik basların hafif geçişleri ve kaliteli bir popun naif davul sesleriyle birleşimi. Kazy Lambist’in Fransa’nın Montepellier bölgesinde dallanıp budaklandırdığı müziğinde Güney Fransa’nın güneşli dünyasının tüm elementlerine rastlamak mümkün. Narin bir melankoliyi içine gömdüğü güneşli disko sound’uyla Fransız elektroniğin en taze temsilcilerinden biri haline gelen Kazy Lambist, Inrocks dergisinin onu keşfetmesiyle başlayan serüveninden bu yana bir çok ülkede konser verdi ve adını duyurdu. İlk albümü “33.000 FT” Cing 7 ve Wagram Music etiketiyle 2018 yılında yayınlanırken, albümün gözde şarkıları “Orion” ve “The Essential” radyoların göz bebeği haline geldi. 2019’da Jowee Omicil ve Amoué iş birliğinde yayınladığı cazibeli teklisi “Tous les jours” ile müziğinin sınırlarını keşfeden Kazy Lambist 23 Ekim 2021'de yeniden %100 Studio sahnesine konuk olacak!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT