Kendine Has Sunar: Nilüfer Yanya

Tarihler: 19 Ekim 2022 Çarşamba ~ 19 Ekim 2022 Çarşamba 21:30

Yer: Babylon

Ücret: Normal Dönem Tam - 200.00 TL Öğrenci - 75.00 TL Tükendi!

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Tarihi Bomonti Bira Fabrikası, Birahane Sokak, Bomonti Şişli İstanbul

Telefon: (0212) 292 73 68

Web: http://babylon.com.tr

E Posta: info@babylon.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 19, 2022 ~ Eki 19, 2022
Indie pop ve rock türlerindeki gitar ağırlıklı sound’unu soul, caz ve psikedelia ile birleştiren İngiliz ve Türk asıllı yetenek Nilüfer Yanya; “Kendine Has Sunar” konserleri kapsamında 19 Ekim’de konuğumuz oluyor!

“Small Crimes” ve “Keep on Calling” ile yakaladığı çıkışı “Baby Luv” ile devam ettiren Nilüfer Yanya; kısa sürede çıtayı yükselterek The xx, Broken Social Scene, Mitski ve Sharon Van Etten gibi sanatçılarla ile aynı sahneyi paylaştı. Hızla hayran kitlesini genişleten genç müzisyen; The Guardian, Pitchfork, The FADER, i-D, Noisey, Nylon ve BBC 6 Music gibi birçok önemli müzik platformundan övgüler aldı. Piyano ve çello dersleri alırken Pixies, The Libertines, Nirvana, The Strokes’un etkisi altına giren ve gitara yönelen Nilüfer Yanya; Nina Simone, Sade ve Jeff Buckley’nin yanı sıra Connan Mockasin ve King Krule gibi çağdaşlarından da ilham alıyor. Londralı müzisyen, gitarı ve yumuşak vokaliyle soul ve indie pop’u aynı noktada buluşturmayı başarıyor. Hemen hemen her an her yerde şarkı sözü yazdığını söyleyen Nilüfer Yanya, şarkılarında bazen çalınan bisikletini, bazen biten bir ilişkiyi anlatıyor. 2018’in ilk aylarında “Thanks 4 Nothing” kısaçalarını yayımlayan Nilüfer Yanya, ilk albümü “Miss Universe”ü 2019’da dinleyicisiyle paylaştı. Kendine özgü minimal sound’unu koruyarak müziğinde yeni arayışlara ve denemelere giden genç müzisyen; cüretkar ve progresif üretimlerinin yanı sıra, özgün stili ve görsel dünyasıyla da beğeni topluyor. Yanya, 2020’de dördüncü kısaçaları “Feeling Lucky?” ile geri dönmesinin ardından; geçtiğimiz Mart ayında yayımladığı yeni albümü “PAINLESS” turnesi kapsamında, Kendine Has desteğiyle gerçekleştireceği küçük Türkiye turnesiyle Ekim ayında İstanbul ve Ankara’da konser verecek.

Bilet Fiyatları:

Normal Dönem Tam - 200.00 TL Öğrenci - 75.00 TL Tükendi!

Önemli Notlar:

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır. - Etkinlik ayaktadır, oturma düzeni yoktur. - Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir. - Güvenlik sebebiyle sırt çantaları mekana alınamamaktadır. Vestiyere palto, mont, ceket ve sırt çantaları ücret karşılığı bırakılabilir. - Seyirci Babylon'da yapılan genel ses ve görüntü kayıt çalışmaları dahilinde kendi ses ve görüntüsünün kayıt altına alınmasına izin verir ve Babylon ya da ilgili konser organizatörünün bu kayıtları serbestçe kullanma yetkisi olduğunu kabul eder. - İçerideki ses seviyesi uzun süreli maruz kalındığında geçici duyma kaybına sebep olabilir. - İçerideki ışık düzeni geçici göz rahatsızlıklarına ve epileptik nöbetlere neden olabilir. Pandemi Önlemleri kapsamında; - Etkinlik girişinde “Hayat Eve Sığar” uygulaması üzerinden HES kodu sorgulaması yapılacaktır. Etkinlik’e katılacak katılımcıların girişte “Hayat Eve Sığar” uygulamasından HES kodunu ibraz etmesi gerekmektedir. - HES kodunun gerekli bilgileri gösterebilmesi için izleyicilerin HES mobil uygulamasının güncel sürümünü indirerek “HES Kod Ayarları” bölümünde bulunan Risk Durumu, Aşı Durumu, Hastalık Durumu ve Test Durumu alanlarını paylaşıma açmaları gerekmektedir. - Etkinlik’te bulunan herkesin yeme-içme süreci dışında ağız ve burnunu kapatacak şekilde maske takması zorunludur. Maskesi olmayan katılımcılar Etkinlik alanına alınmayacaktır. - Etkinlik alanı içerisinde sosyal mesafe kurallarına ve işaretçilerine uyulması, alan içindeki yönlendirme ve uyarı anonslarına dikkat edilmesi gerekmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT