Kevin Mahogany Quartet

Tarihler: 06 Mayıs 2010 Perşembe ~ 08 Mayıs 2010 Cumartesi - Saat: 21:30

Yer: İstanbul Jazz Center

Ücret: Bar: 20,00 TL , Masa: 25,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com İstanbul Jazz Center

Adres: Çırağan Cad. No: 48 Ortaköy, Beşiktaş İstanbul Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 327 50 50

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 6, 2010 ~ May 8, 2010

Kevin Mahogany - Vokal
Burak Bedikyan - Piyano
Matthew Hall - Bas
Ferit Odman - Davul
http://www.kevinmahogany.com/

Kevin Mahogany
Baker Üniversitesi’nde iken çeşitli gruplarda çalışmaya başlayan ve yine Baker Üniversitesi’nde kendi vokal jazz korosunu kuran Kevin Mahogany’nin profesyonel çalışmaları mezuniyetinin ardından Kansas City’ye dönmesinin ardından başladı. Kendi kurduğu R&B-jazz grubu "Mahogany" ve 60’ların önemli dans gruplarından olan " The Apollos"’dan önce bazı gruplarla çalışmaları oldu. Tüm çalışmalarıyla 80’ler boyunca Kansas City’de popüler bir müzisyen olarak dikkat çekti. Bu sırada Lambert, Hendricks and Ross, Al Jarreau and Eddie Jefferson gibi müzisyenler ile kendi tarzını oluşturmaya çalışmaktaydı. 1991 yılında “The NRE Trio” turnelerinin Kansas City ayağında dinledikleri Mahogany’den çok etkilendiler ve kendileriyle birlikte turneye katılmasını teklif ettiler. Kısa bir süre sonra Frank Mantooth ile tanıştı ve Mantooth’a sonraki albümünde eşlik etme şansı buldu.
1995 yılında Mahogany Warner Brothers firması ile anlaşma imzaladı ve 1996 yılında " Kevin Mahogany" başlıklı ilk albümünü yayınladı. “Another Time, Another Place", “My Romance”, ve "Portrait of Kevin Mahogany" Sonraki üç yıl içinde Warner etiketi ile yayınlanan albümleri oldu. Bir aranın ardından Mahogany müzik sahnesine 2002 yılında Telarc etiketi ile yayınlanan "Pride and Joy" albümü ile geri döndü.

Leader ve sideman olarak birçok albüme imza atan Mahogany, örnek bir jazz vokalisti olduğunu kanıtlamıştır. Newsweek onu “jenerasyonunun üstün jazz vokalisti” olarak tanımlar. New Yorker magazine yazarı Whitney Balliet “Mahogany’nin yapamayacağı çok az şey var” diye yazmıştır. L. A. Times’a göre " Mahogany uzun yıllar sonra ortaya çıkmış yetenekli tek erkek vokaldir”.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT