Komşu Kızı

Tarihler: 07 Nisan 2017 Cuma ~ 07 Nisan 2017 Cuma 07 Nisan 2017 20:30

Yer: Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi

Ücret: 1. Kategori - 33.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Osmaniye Mahallesi. İncirli Yolu Sokak. No: 27 / 31 Bakırköy İstanbul

Telefon: 0212 572 2070

Web: http://www.leylagenceropera.com/

E Posta: info@leylagenceropera.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 7, 2017 ~ Nis 7, 2017

Şeyhmus Fidan,bağlama sanatçısı Orhan Gürsoy ve piyano sanatçısı Lana Budagova’nın biraraya gelerek kurduğu ‘’Komşu Kızı’’ 7 Nisan'da Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi'nde...

2016 yılının ikinci yarısında gitarist Şeyhmus Fidan,bağlama sanatçısı Orhan Gürsoy ve piyano sanatçısı Lana Budagova’nın biraraya gelerek kurduğu ‘’Komşu Kızı’’ grubu Türkçe, Ermenice, Rusça veGürcüce gibi bir çok dilde şarkılar söylemektedir. Yaşadığımız topraklarda gelmiş geçmiş bir çok medeniyetin acılarını, sevinçlerini ve daha bir çok yaşanmışlığındile getirildiği şarkıları kardeşçe ve hep birlikte söylemenin heyecanıyla yola çıkan Komşu Kızı grubununilk konseri7 Nisan Cuma akşamı Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşecek.Sizleri de bu heyecana ortak olmaya ve hep birlikte kardeşçe türküler söylemeye davet ediyoruz.

Lana Budagova

1983 yılı Gürcistan doğumlu Lana Budagova’nın müziğe olan ilgisi küçük yaşlarda başlamıştır. 7 yaşında Tiflis Devlet piyano okuluna giren Budagova, müziğe ve dansa olan ilgisini hiç kaybetmemiş, 16 yaşında lise arkadaşlarıyla birlikte REVERS grubunu kurmuş ve aynı grupta solist sanatçı olarak yer almıştır. Budagova Puşkin Devlet Rus Dili Üniversitesi’nde Filoloji ve Saqartvelos Universiteti’de Psikoloji eğitimi almıştır. Bir süredir İstanbul’da yaşayan sanatçı Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi başta olmak üzere çeşitli yerlerde konserler ve çocuklara özel piyano dersleri vermeye devam etmektedir.

Şeyhmus Fidan

Şeyhmus Fidan 2001 yılında Marmara Üniversitesi Müzik Eğitimi Bölümünü bitirmiş, Klasik gitar ile Türk Halk Müziğinin önemli isimlerinden: ErdalErzincan, Cengiz Özkan Hüseyin Turan, EmelTaşçıoğlu, Nida Ateş gibi birçok sanatçıya albüm ve sahnelerinde eşlik etmiştir.

Orhan Gürsoy

Hacettepe Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Türk Halk Bilimi mezunu Orhan Gürsoy bağlamayı yöre geleneğinden kaynaklı, küçük yaşlarda çalmaya başlamıştır. Alevi deyişleri sözleri üzerine  araştırmalar yapan Gürsoy, üniversite yıllarından itibaren profesyonel olarak müzikle uğraşmaktadır.

Çello:

Murat Süngü

Piyano& Solist:

Lana Budagova

Duduk &Yan Flüt &Saksafon:

Erdi Arslan

Perküsyon:

Yaşar Erdoğan

Bağlama& Vokal:

Orhan Gürsoy

Klasik gitar& Vokal:

Şeyhmus Fidan

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT