La Boom “Mykonos To İstanbul” İle Sizleri Sınırsız Eğlenceye Davet Ediyor

Tarihler: 16 Ağustos 2013 Cuma ~ 16 Ağustos 2013 Cuma

Yer: La Boom

Adres: Sakıp Sabancı Cad. no:14 Emirgan Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 277 88 07 - 0532 13 53 55

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 16, 2013 ~ Ağu 16, 2013

16 Ağustos Cuma günü saat 18:00’ de başlayacak “Mykonos to İstanbul” ile iş çıkışı başlayan dinlenceniz, sınırsız bir eğlenceye dönüşüyor.

Rahatlığı ve şıklığı bir arada sunan, eğlenceli stilini detaylarda gizleyen dekorasyonu, kendi tarzını yansıtan müzikleri, birbirinden farklı lezzetleri, her an sürprizlerle dolu eğlence anlayışı ve sahip olduğu Emirgan’ın muhteşem manzarası ile İstanbul’ un bombası La Boom Teras, “Mykonos to İstanbul” konsepti ile sizleri bekliyor.

La Boom, 16 Ağustos Cuma günü 18:00’ de başlayacak “Mykonos to İstanbul” konseptinde ki happy hour ile iş çıkışı başlayan dinlencenizi muhteşem bir eğlenceye dönüştürecek. O güne özel olarak hazırlanmış kokteyller ve atıştırmalıklar ile Dj Ejoop ve Mykonos’ un en iyi djlerinden Dj free Spirit performansında çalınan müzikler sizleri hem haftanın yorgunluğundan kurtaracak, hem de harika bir hafta sonu geçirmenizi sağlayacak.

İstanbul’ un bombası La Boom’ da haftasonu eğlencesi “Mykonos to İstanbul” konseptli happy houru kaçırmayın!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT