Lakuti - DJ Performansı

Tarihler: 10 Eylül 2021 Cuma ~ 10 Eylül 2021 Cuma 10 Eylül 2021 20:30

Yer: Gümüşlük Festival Merkezi - Suda

Ücret: 1. Kategori - Tam : 165.00 TL - Öğrenci : 90.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 10, 2021 ~ Eyl 10, 2021
18. Uluslararası Gümüşlük Müzik Festivali, bu yıl da dopdolu bir konser programıyla ve çocukları da eksenine aldığı “Yeşil yaşam etkinlikleri”yle, 24 Temmuz – 29 Ağustos tarihleri arasında sanatseverlerle buluşuyor.

Lerato Khathi aka Lakuti, Güney Afrika'nın Soweto şehrinde büyüdü. Annesinin etkileyici Soul & Funk koleksiyonundan ilham alarak çok küçük yaşlardan itibaren müziğe derin bir ilgi duydu. Dedesi de onu Caz sanatında eğiterek müzikal ilgisini daha da beslemede önemli bir rol oynadı. O vefat ettiğinde onun caz koleksiyonunu devraldı ve bugüne kadar bu koleksiyondaki her plak parçasını elinde tuttu. Ancak en büyük etki ve ilham, Chicago house kayıtlarının ilk partisiyle gelmekti.

Müzikal bir yola ilk macerası, Johannesburg'un bir banliyösü olan, o zamanlar gösterişli olan Yeoville'deki 100 kişilik boş bir tiyatroyu, 90'ların başında, Hukuk Derecesine başlarken alanı küçük bir kulüp olarak kullanmasına izin vermeye ikna etmesiyle geldi. . En iyi yerel yetenek oyunlarından bazılarını gören Planet Hendon doğdu. Aynı dönemde Alan Abrahams namı diğer Portable/Bodycode ile tanıştı ve onunla birkaç müzik projesinde işbirliği yaptı. Bu eserlerin bir kısmı Güney Afrikalı deep house plak şirketi Dj Syndicate'de yayınlandı.
Lakuti 1997'de Londra'ya taşındı; Toronto, Kanada'da 3 yıl çalıştıktan sonra film eğitimi aldı ve filmle ilgili çeşitli projelerde çalıştı. Hemen kendini tam zamanlı olarak müziğe adamaya karar verdi ve bu hedefe ulaşmanın yollarını aradı. Trojan Soundsystem'in arkasındaki güç merkezi olan ve onu kanatları altına alan efsanevi Earl Gateshead ile tanıştığında bir dönüm noktası oldu. Londra'daki son derece etkili yeraltı merkezi Plastic People'da yaklaşık 1 yıl boyunca her ay Cuma günleri terfi ettiler.

Lakuti ayrıca Londra'da Süd bayrağı altında başarılı yeraltı partileri kurdu ve yönetti. Etkinlikler, Kasım 2011'e kadar 11 yıl sürdü ve Juan Atkins, Move D, Rick Wade, Dj Jus Ed, Boo Williams, Tama Sumo, Prosumer, Lawrence, Efdemin, Carsten Jost, Pantha Du Prince, Shed gibi sanatçıların performanslarını gördü. Daniel Bell, vb. Ekim 2002'de Süd Elektronik baskısını kurdular ve Lakuti, eleştiriler almak için Kasım 2007'de Uzuri Recordings'i kurdu ve o zamandan beri The Uzuri Artist Bookings & Management ajansını kurdu.
Lakuti Fabric, The End, Plastic People, Corsica Studios, Herbal, Elektrowerks gibi kulüp ve etkinliklerde oynadı, Berlin'de Panorama Bar'da, Rex Club, Djoon, Concrete + Paris'te, Silenco, Weetamix & Cenevre'de Motel Campo , Milano'da Dude Club , Berlin'de Prince Charles & About Blank, Londra'da Bussey Building , Londra'da Dalston Superstore, Printworks , Bölüm 10 @ Bloc , The Cause , Disco Volante , Dude Club , Basic Club ve daha birçok İtalya'da daha fazla kulüp, Stockholm'de Bern Salonger, Göteborg'da Cardboard Club, Malmö'de Inkonst, ayrıca Kopenhag, Üsküp, Nantes, Lyon ve elektronik müzik sahnesine sahip Avrupa'nın hemen hemen çoğu şehrinde. ayrıca Brezilya, Avustralya'yı gezdi ve ayrıca birkaç kez ABD'yi gezdi ve yakın zamanda Haziran 2019'da ilk kez Kanada'da oynadı. 2019'da ilk kez Japonya'yı gezecek. Lakuti ayrıca, 2017'de Atina'da düzenlenen Documenta alternatif sanat haftasında @ The açılış partisi @ Venedik Bienali'ndeki Güney Afrika Pavyonu ve 2018'deki ilk Riga Bienali gibi çeşitli sanat etkinliklerinde sahne aldı. Glastonbury Festivali , Dekmantel Festivali + Suncebeat , Fat Fat Fat festivali , Nuit Sonores , CTM Festivali , Today's Art , Dimensions Festivali , Love International + çok daha fazlası. Halen kült Freerotation festivalinde ikamet ediyor.

Ayrıca çeşitli sanatçılarla vokal görevlerinde işbirliği yaptı. Böyle bir işbirliği, Alan Abrahams'ın Bodycode kimliği altında prodüktörlüğünü yaptığı ve Almanya'nın Yore Recordings'inde yayınlanan “Body to Body” başlıklı bir vokal parçasıydı. Bodycode'un Spectral için 2009'da çıkardığı ikinci albümünde bir başka vokal katkı daha oldu. Yine Mart 2009'da Spectral'da single olarak Babyford'un remix'i ile piyasaya çıkan “What Did You Say” adlı parça. Lakuti ayrıca Comeme'de yayınlanan "Pata Pata" adlı bir parçada Matias Aguayo ile işbirliği yaptı. Ayrıca Tama Sumo & The Neighborhood Character ile Tarantism adı altında işbirliği yaptı ve İsveçli ikili The Knife'ın remiksini yaptı – Rabid Records'tan 'Ready to Lose' adlı bir parça.

Lakuti ayrıca Lizbon, Londra gibi Avrupa'nın çeşitli şehirlerinde bazı etkinlikler programladı ve Cuma geceleri @ Panorama Bar ile Tama Sumo'nun ortak.

- Kurallar gereği tüm seyircilerimiz maskeli olmak zorundadır.   - Misafirlerimize tesise girişte, temassız ateş ölçümü uygulanmaktadır. 38 dereceden yüksek ateş ölçümlerinde, misafirlerimiz işletmeye alınmayarak bir sağlık kuruluşuna başvurması için uyarılmaktadır.- Öğrenci indiriminden faydalanan kişilerin,etkinlik girişinde resmi ve geçerli bir kimlik ibraz etmeleri gerekmektedir. - Katılımcılar/izleyiciler COVID-19 kapsamında alınan kurallara uymalıdır.   - Hava koşullarına ve gündeme ait olumsuz bir durumda organizasyon firması etkinlik erteleme ve programda değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Antik Taş Ocağı etkinlikleri numaralı oturma düzeninde gerçekleşecektir.   - Yerler numarasızdır. Ayrılan alanlarda yer seçimi serbesttir. (Antik Taş Ocağı’nda gerçekleşecek konserlerde numaralı oturma düzeni mevcuttur.)   - 7 Yaşından küçükler etkinlik mekanına alınmayacaktır.   - 7 Yaş ve üzeri bilete tabidir.   - Kayıp veya unutulan biletler için yeniden basım / teslimat yapılmayacaktır. Etkinlik mekanına giriş esnasında biletinizi ibraz etmeniz zorunludur.   - İade veya değişiklik yapılmayacaktır.   - Etkinlik mekanına profesyonel ses ve görüntü kayıt cihazları alınmayacaktır.   - Etkinlik mekanına yiyecek – içecek alınmayacaktır.   - Hızlı Bilet - PDF Bilet uygulaması vardır. Etkinlik mekanına gelmeden önce biletlerinizi yazdırmayı ve kapıda ibraz etmeyi unutmayınız.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT