Lityum

Tarihler: 08 Mayıs 2013 Çarşamba ~ 08 Mayıs 2013 Çarşamba 22:30

Yer: Shaft Club

Ücret: 1. Kategori - 13.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, mekan gişe

Adres: Serasker Cad. Osmancık Sok. No 13B Altıyol Kadıköy İstanbul

Telefon: 0.533.541 25 14 - 0216.449 05 90

E Posta: info@shaftclub.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 8, 2013 ~ May 8, 2013

Lityum'un müzik hayatının özeti, sahnede başlayıp, sahnede devam eden ve sahnede bitmesi umulan bir hikayedir. 2005 yılında cover performanslarına başladıklarında, grubun amacı bir gün kendi albümüne sahip olmaktı. Beğeniyle takip edilen cover performanslarını kendi besteleriyle süslediler ve izleyicisinin övgüsünü, beğenisini aldılar. Birçok başarı yakalamış Hatun isimli parçalarının adını taşıyan single çalışmalarıyla 2008 Ocak ayında profesyonel müzik piyasasına giriş yaptılar. 

Grubun ilk albümü Parabol Prodüksiyon etiketiyle, 1 Temmuz 2009 tarihinde "Sahnede" adıyla raflarda yerini aldı. "Çık Hayatımdan" adlı parçalarına çektikleri klip ile gündemdeki yerini koruyan Lityum, müzik piyasasının ünlü isimleriyle ortak çalışmalar yürüterek her yaptığı işte kaliteyi ön planda tuttu. 

"Lityum Sahnede dinlenir!" sloganıyla yoluna devam eden Lityum 8 Mayıs Çarşamba gecesi uzun bir aradan sonra Shaft sahnesinde.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT