Lokalize: Barış Demirel 'Mutluluklar'

Lokalize: Barış Demirel 'Mutluluklar'

Tarihler: 15 Ekim 2021 Cuma ~ 15 Ekim 2021 Cuma 21:00

Yer: Zorlu PSM - %100 Studio

Ücret: Genel Satış - 88,00 ₺

Nereden Alınır: https://www.passo.com.tr/

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Web: https://www.zorlupsm.com/tr

E Posta: info@zorlupsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 15, 2021 ~ Eki 15, 2021

Alternatif sahnenin başarılı trompet sanatçılarından, şarkıcı / şarkı yazarı Barış Demirel, Barıştık Mı projesiyle sahne almaya 2011 yılında başladı. 2015’te ilk albümü T.E.A.R.’ı, 2018’te de ikinci albümü FAIL PLAY’i yayınladı. Bu coğrafya ve yakınlarındaki seslerden de çokça etkilenmiş; İstanbul, Hollanda, Almanya, Belçika, İngiltere ve İsviçre gibi lokal ve uluslararası festivallerde düzenli olarak yer alan sanatçı; 2019 yılında Barıştık Mı ile Montreux Jazz Festivali Talent Awards’ta sahne almak üzere festivalden davet almış ve grubuyla birlikte etkileyici bir performans sergilemişti. 2020’de ise Türkiye’nin en önemli Hip Hop prodüktörlerinden ve MC’lerinden Da Poet ile ortak projeleri DPBD’nin ilk EP’si yayınlandı (neredeyse hiç sample kullanılmadan, enstrümanlar ve ses tasarımlarıyla kurgulanan albüm, ülkedeki Hip Hop prodüksiyonları açısından da bir ilk sayılabilir). Hiphop, elektronik, caz, ve pop gibi bir çok farklı türden sanatçıyla yaptığı çalışmalarda da müzikal çeşitliliğini göstermeye devam eden Barış Demirel, tüm parçaların söz ve müziği kendisine ait ilk solo albümü Mutluluklar’ı Haziran 2021'de yayınladı. Albümünü birlikte sayısız prodüksiyonda yer aldığı Da Poet ile kaydederken, Kadebostany ve Deniz Tekin düetleri / remix'leri ile renklendirdi.

Yayınladığı albümlerden seçtiği parçaların yeni yorumları ve tabii ki Mutluluklar'ın ilk defa çalınacağı lansman konserinin onur konukları ise; Da Poet, Kamufle, Deniz Tekin ve Murat Ertel.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT